Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Woningcorporaties - Tenten Solar

Verduurzaming in Nederland

Woningcorporaties spelen een belangrijke rol in de verduurzaming van het Nederlandse woningbestand. Daarbij komen de nodige vragen en uitdagingen kijken. Welke isolatiemaatregelen zijn nodig om energielabels te verbeteren? Kun je gebruikmaken van stadswarmte? Kunnen de keukens verder geëlektrificeerd worden? Zomaar wat willekeurige vragen die vanzelf voorbij komen in deze transitie.

Zonnepanelen onmisbaar voor woningcorporaties

Tenten Solar is al lange tijd thuis in verschillende markten, branches en sectoren. Niet zo vreemd, want een investering in zonnepanelen is voor iedereen interessant. Vooral voor woningcorporaties kunnen zonnepanelen op meerdere huizen voor grote voordelen zorgen. Hiermee verduurzaam je namelijk de woningvoorraad van jouw woningcorporatie. 

Wij kennen jouw doelen en hebben de middelen op weg daarnaartoe.

Zonnepaneel +

Wij blijven investeren in een betere toekomst, dit is mogelijk doordat wij financieel kerngezond zijn.

Want het gaat om de lange termijn. Daarnaast wil je huurders enthousiasmeren en meekrijgen. En als het even kan wil je, als de installateurs vertrokken zijn, de opbrengsten goed kunnen monitoren. 

Tenten Solar zal zeker niet het goedkoopste paneel leveren dat je kunt vinden. Maar we leveren wel al die belangrijke factoren ‘om het paneel heen’. En daar hebben al veel woningcorporaties van geprofiteerd.

Bram Reukers

Neem vrijblijvend contact op met Bram. Of mail jouw vraag naar info@tentensolar.nl