Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Informatieavond - Tenten Solar

Hoe ziet de informatieavond eruit?

Tijdens deze informatieavonden geven wij een uitgebreide presentatie over de mogelijkheden van zonne-energie. We leggen uit hoe zonnepanelen werken, wat de opbrengst is en vertellen meer over de terugverdientijd, mogelijke subsidies en de investering die het vergt. Heb je na deze presentatie toch nog vragen? Na afloop is er voldoende ruimte voor iedereen om zijn of haar eigen vragen te stellen. Op deze manier hopen we dat je een weloverwogen beslissing kunt maken over de aanschaf van zonnepanelen. 

Iedere laatste donderdag van de maand

De zonnepanelen informatieavonden vinden iedere laatste donderdag van de maand plaats in onze showroom in Lichtenvoorde aan de Koningslinde 25, vanaf 20.00 uur. De avond heeft een puur informatief karakter en is dus geheel zonder verplichtingen. Wil je op de hoogte blijven van actuele data en bijzonderheden omtrent de informatieavonden? Volg ons dan op Facebook.

Ter voorbereiding op de zonnepanelen informatieavond, vind je op onze website al veel informatie over zonnepanelen. Neem bijvoorbeeld een kijkje in ons Zonnepanelen Kenniscentrum.

In samenwerking met De Centrale BTW Teruggave kunnen wij u ook helpen met de BTW compensatie bij de aanschaf van zonnepanelen.

Wanneer vinden de informatieavonden over zonnepanelen plaats?

De zonnepanelen informatieavonden vinden iedere laatste donderdag van de maand plaats om 20.00 uur.* Deze vinden plaats in onze showroom aan de Koningslinde 25 in Lichtenvoorde en/of online via Facebook. De informatieavonden zijn op:   

  • Donderdag 30 juni 2022
  • Donderdag 28 juli 2022
  • Donderdag 25 augustus 2022
  • Donderdag 29 september 2022
  • Donderdag 27 oktober 2022
  • Donderdag 24 november 2022
  • Donderdag 22 december 2022
    *m.u.v. Hemelvaartsdag

Dominic Monasso

Neem vrijblijvend contact op met Dominic. Of mail jouw vraag naar info@tentensolar.nl