Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Werken bij - Tenten Solar

Groei

Die groei komt niet vanzelf. Dit kan alleen door onze mensen in staat te stellen zo optimaal mogelijk hun functie uit te oefenen.. Dit doen we door te faciliteren in benodigdheden en je de mogelijkheid te bieden te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Een gemotiveerd werknemer telt voor twee.

Collega’s vertellen over hun carrière bij Tenten Solar. Lees het hier:

Het team

We zijn een jong, gedreven en collegiaal team. We willen vooruit, als individu, als team en als bedrijf. Ieder heeft zijn taak binnen het team. Dit houdt in dat je veel zelfstandigheid geniet, jouw kennis en kunde in de functie kwijt kan, maar wel met het oog op het gezamenlijke (team)doel. Halen we een mooie opdracht binnen of leveren we een project met de hoogste kwaliteitsscore op? Dan vieren we dat. Soms groots, soms klein of op ludieke wijze. Humor is nooit ver weg. Samen bewaken we onze cultuur.

Nieuwsgierig wie er bij ons werkt? Klik op de onderstaande button om ons team te bekijken.

Collega worden?

Dat kan! Bij een groeiende organisatie met een goed toekomstperspectief zijn er altijd vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen en denk jij ons te kunnen versterken? Loop eens binnen of app Mariska. We gaan graag met je in gesprek.

Goed werkgeverschap

Dat vinden we belangrijk. Mariska Kruisselbrink is onze HR-adviseur en een belangrijke spil hierin. Wil jij meer weten over het werken bij Tenten Solar of heb je een vraag over de organisatie? Stel Mariska de vraag.

Mariska Kruisselbrink

Neem vrijblijvend contact op met Mariska. Of mail jouw vraag naar werkenbij@tentensolar.nl