Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen in Zoetermeer - Tenten Solar

Zonnepanelen in Zoetermeer

Op zoek naar zonnepanelen om jouw woning in Zoetermeer te verduurzamen? Tenten Solar is dé leverancier voor de aanschaf van zonnepanelen in Zoetermeer.

Voordelen zonnepanelen in Zoetermeer

Zonnepanelen hebben financiële voordelen en je draagt ook bij aan een beter milieu in Zoetermeer. Maar zonnepanelen hebben nog meer voordelen.

  • Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig.
  • Het is een duurzame bron van energie, de zon schijnt toch.
  • Je woning wordt meer waard.

Zonnepanelen kopen in Zoetermeer

De aanschaf van zonnepanelen begint bij het eerste contact. Dat kan telefonisch, per mail of kom langs in Bodegraven, één van onze vestigingen. Vervolgens brengen we een eerste offerte uit, een duidelijk overzicht qua aantal panelen en de diverse opties.

Enthousiast geworden? Dan komen we bij je langs om het dak en de meterkast te bekijken. Vervolgens ontvang je een offerte op maat en zodra deze akkoord is belt een werkvoorbereider om een dag te plannen voor montage.

Als het dan zover is, komen onze monteurs langs om de zonnepanelen te installeren. Hierin word je volledig ontzorgd, van dak tot meterkast. Zodra de zonnepanelen geïnstalleerd zijn, kan het opwekken starten. Door middel van een app heb jij precies inzichtelijk wat jouw zonnepanelen opbrengen.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Zonnepanelen Tilburg

Zakelijk zonnepanelen aanschaffen in Zoetermeer

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk thema in deze tijd. Hoe zorg ik ervoor dat ik zo verantwoord mogelijk mijn onderneming run? Zonnepanelen kunnen hier goed aan bijdragen in Zoetermeer. Ook hebben zonnepanelen fiscale voordelen en verlaag je hiermee je energierekening.

Merken zonnepanelen

Tenten Solar Zonnepanelen Zoetermeer heeft veel betrouwbare merken zonnepanelen voor de Nederlandse markt. Per merk verschillen ze van elkaar op onder andere het maximum vermogen en verwachte opbrengst.

  • Canadian Solar
  • Hyundai
  • JA Solar
  • Jinko
  • Jolywood
  • Suntech

Meer weten over zonnepanelen van Tenten Solar? Neem vrijblijvend contact op.