Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Zelhem - Tenten Solar

Zonnepanelen Zelhem

Lagere energiekosten én schone energie uit een onuitputtelijke bron, wie wil dat nou niet? Tenten Solar kan dit voor jou regelen! Tenten Solar levert enkel de beste zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit én met een lange levensduur, óók in Zelhem. We helpen je van aanvraag tot installatie en alles wat daarna komt, zodat jij zo efficiënt mogelijk gebruik kunt maken van de zonnepanelen op jouw woning in en om Zelhem.

Zonnepanelen op mijn dak in Zelhem

Kom je uit Zelhem en ben je op zoek naar zonnepanelen? Zoek dan niet verder en neem een kijkje bij onze dichtstbijzijnde vestiging in Lichtenvoorde. Hier zullen wij jou van de beste service voorzien en kan je een kijkje nemen in ons assortiment. Wij verkopen namelijk niet alleen zonnepanelen, maar ook complete sets, montagesystemen en omvormers. Daarnaast zullen onze eigen monteurs bij jou het dak op gaan om de zonnepanelen te plaatsen en jou te voorzien van duurzame energie.

Maar wat moet je dan met duurzame energie? Duurzame zonne-energie opwekken is schoon, rendabel en eenvoudig. Zonnepanelen wekken daarnaast meer dan 25 jaar zonnestroom op, dus ook nog eens goed voor je portemonnee! Met zonnepanelen heb je namelijk zekerheid van een vaste prijs. Als je eenmaal hebt geïnvesteerd in een zonnepanelen installatie, dan weet je zeker dat de kostprijs van jouw kilowatturen voor minimaal de eerste 20 jaar vastligt. Bovendien is het ook nog eens goed voor het milieu, want je stoot geen CO2 uit! Betere motivatie om voor zonnepanelen te kiezen is er niet, toch?

Voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen op je dak is een slimme keuze. Het is niet alleen goed voor je portemonnee, maar het heeft nog veel meer voordelen:

  • Je bent onafhankelijk van andere energieleveranciers en je hebt niets meer te maken met fluctuerende prijzen
  • Er komt geen CO2 vrij bij het opwekken van zonne-energie en er worden ook geen fossiele brandstoffen verbrand
  • De waarde van je huis stijgt
  • Je investering in zonnepanelen wordt na gemiddeld 7 jaar weer terugverdiend

Zonnepanelen zijn een duurzame investering waar je nog lang plezier van kan hebben. Komt je uit Zelhem en wil je ook voordeel halen uit zonnepanelen? Dan ben je bij Tenten Solar aan het juiste adres.

Zonnepanelen aanschaffen in Zelhem

Ben je enthousiast geworden of zou je wel meer willen weten over het aanschaffen van zonnepanelen in Zelhem? Neem dan hier geheel vrijblijvend contact met ons op, of kom langs bij een van onze vestigingen in Lichtenvoorde, Bodegraven of Tilburg. Wij helpen je graag verder.