Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Woerden - Tenten Solar

Zonnepanelen Woerden

Woon je in Woerden en ben je geïnteresseerd in zonnepanelen? Dan ben je bij Tenten Solar aan het juiste adres. Tenten Solar is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonnepanelen. Bij ons kan je terecht als je op zoek bent naar zonnepanelen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Maar wij verkopen en installeren niet alleen maar zonnepanelen, ook voor omvormers, montagesystemen en zelfs voor complete zonnepanelensets kan je bij ons terecht.

Zonnepanelen op mijn dak in Woerden

Als je op zoek bent naar zonnepanelen in Woerden hoef je niet verder te zoeken. De vestiging van Tenten Solar in Bodegraven is namelijk om de hoek! Duurzame zonne-energie opwekken is schoon, rendabel en eenvoudig. Zonnepanelen wekken daarnaast meer dan 25 jaar zonnestroom op, dus ook nog eens goed voor je portemonnee! Met zonnepanelen heb je namelijk zekerheid van een vaste prijs. Als je eenmaal hebt geïnvesteerd in een zonnepanelen installatie, dan weet je zeker dat de kostprijs van jouw kilowatturen voor minimaal de eerste 20 jaar vastligt. Bovendien is het ook nog eens goed voor het milieu, want je stoot geen CO2 uit! Betere motivatie om voor zonnepanelen te kiezen is er niet, toch?

Zonnepanelen installeren Woerden

Bij het installeren van zonnepanelen komt er veel bij kijken en moet er met verschillende situaties rekening worden gehouden. Des te belangrijker dat een professioneel en kundig bedrijf jouw zonnepanelen installeert. Gelukkig hoef je in Woerden niet verder te zoeken, want Tenten Solar voorziet jou van de hoogste kwaliteit producten, de allerbeste informatie en adviezen voor de scherpste prijs. Zo kan je voor onze complete set zonnepanelen kiezen, die alles bevat wat er nodig is voor een zonnepaneleninstallatie. Denk hierbij aan zonnepanelen, een omvormer, een onderconstructie en eventueel monitoring. Maar ook voor afzonderlijke zonnepanelen, omvormers of montagesystemen van verschillende erkende merken kan je bij ons terecht.

Meer informatie?

We beseffen ons dat de keuze voor zonnepanelen niet eenvoudig is. Daarom voorzien we je graag van meer informatie. Bekijk onze werkwijze of neem bij vragen hier contact op. Ben je in de buurt? Kom dan langs bij één van onze vestigingen in Bodegraven, Tilburg of Lichtenvoorde.