Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Waddinxveen - Tenten Solar

Zonnepanelen Waddinxveen

Heb je al eens nagedacht over het plaatsen van zonnepanelen op jouw woning of pand in Waddinxveen? Tenten Solar heeft op meerdere woningen en gebouwen in het Groene Hart zonnepanelen geplaatst. Wil je wat van ons werk zien? Bekijk hier onze projecten.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen voor mij?

Het grootste voordeel van zonnepanelen is vaak het financiële plaatje. Maar zonnepanelen hebben ook andere voordelen.

Zo zorgen zonnepanelen voor milieuvriendelijke energie. Het is namelijk een duurzame vorm van energie. Hiermee haal je jouw eigen groene stroom binnen. Wekken jouw zonnepanelen te veel energie op voor jouw huishouden? Dan kun je deze terug leveren aan het stroomnetwerk. Hier krijg je een vergoeding voor vanuit de energiemaatschappij. Dat zorgt voor een extra zakcentje.

Ook wordt jouw woning meer waard. Bij de verkoop van de woning heeft de woning een beter energielabel, dat spreekt de eventuele kopers aan. Hierdoor verkoopt jouw woning makkelijker. Verder hebben sommige gemeentes een subsidie voor de installatie van zonnepanelen. Ze belonen woningeigenaren voor de keuze voor groene energie of andere verduurzamingen.

Werkwijze Tenten Solar

Het aanschaffen van zonnepanelen is erg eenvoudig. Wanneer je contact met ons opneemt maken we eerste een globale offerte voor je. Hierin staan alle mogelijkheden en investeringen. Zo weet je precies wat er te wachten staat.

Vervolgens komen langs bij jouw woning of bedrijfspand. We kijken dan naar de plek waar de zonnepanelen moeten komen te liggen, op het dak of een andere plek. En ook nemen we een kijkje in de meterkast. Zo weten we of er nog aanpassingen gedaan moeten worden en kunnen we een offerte op maat voor je maken.

Wanneer jij tevreden bent en akkoord gaat dan plannen we een dag om de zonnepanelen te installeren. We komen bij je langs en installeren de zonnepanelen en dergelijke zorgvuldig. En dan kan het opwekken beginnen! Via een app houd je simpel bij wat de opbrengst van jouw zonnepanelen is.

Verschillende merken zonnepanelen

Bij Tenten Solar werken we alleen met de beste merken zonnepanelen. Zo hebben we de volgende merken in huis:

  • Suntech
  • Jolywood
  • JA Solar
  • Jinko
  • Hyundai
  • Canadian Solar

Zonnepanelen alleen op een dak in Waddinxveen?

Nee hoor, zonnepanelen worden inderdaad vaak op het dak geplaatst. Vaak is dit het grootste oppervlak. Maar zonnepanelen kunnen ook op de grond geplaatst worden, op een veld of iets dergelijks. Het belangrijkste hierbij is dat de zon gemakkelijk bij de panelen komt.