Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Vught - Tenten Solar

Zonnepanelen Vught

Benieuwd naar of zonnepanelen voor jou een waardevolle investering kunnen zijn? Tenten Solar beantwoordt graag al je vragen en kan je voorzien van alle informatie die je nodig hebt.

Zonnepanelen op jouw huis of bedrijfspand in Vught

Zonnepanelen kennen vele positieve punten. De belangrijkste is de besparing op energiekosten. Zonnepanelen genereren elektriciteit uit zonlicht, waardoor je minder afhankelijk bent van elektriciteitsnet. Hierdoor kun je je energierekening aanzienlijk verlagen, vooral op lange termijn.

Ook is het een langdurige en onderhoudsarme investering. Zonnepanelen hebben over het algemeen een lange levensduur, meestal 25 tot 30 jaar, en vereisen weinig onderhoud. Nadat ze zijn geïnstalleerd, kun je jarenlang profiteren van gratis elektriciteit met minimale inspanning.

Ook stijgt de waarde van je woning. Zonnepanelen zijn een goede investering om potentiële kopers aan te trekken. Ze erkennen de voordelen ervan, zoals lagere energiekosten en milieuvriendelijkheid.

Zonnepanelen, wat heb je nodig?

Om zonnepanelen op jouw dak te kunnen leggen zijn er een aantal dingen nodig:

  • Uiteraard de zonnepanelen zelf;
  • Montagesysteem;
  • Een omvormer.

Schaf je bij ons zonnepanelen aan, dan zullen we samen kijken hoeveel zonnepanelen er op het dak van jouw woning of bedrijfspand passen. En welke benodigdheden er verder nodig zijn.

Onze werkwijze voor het plaatsen van zonnepanelen in Vught

Zonnepanelen zijn in enkele stappen simpel te installeren in Vught. Wanneer je contact met ons opneemt, zorgen we ervoor dat je snel een eerste offerte op jouw bureau hebt liggen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Vervolgens komen we langs bij je op locatie voor een schouw. Tijdens dit bezoek kijken we naar een aantal punten. Samen bekijken we de precieze dakplanning, hoeveel zonnepanelen zijn passend voor de ruimte en voor jouw behoefte. Ook kijken we waar de installatie binnen wordt geïnstalleerd en doen we een controle van de meterkast, welke aanpassingen kunnen er eventueel nodig zijn.

Daarna ontvang je van ons de offerte op maat. Geef je akkoord? Dan wordt jouw opdracht verstuurd naar de werkvoorbereiders en zullen ze telefonisch contact met je opnemen om een dag te bepalen voor montage.

Het is zover, we komen langs om jouw zonnepanelen te installeren. Binnen een dag liggen jouw zonnepanelen op de juiste plek en is in de meterkast alles in orde gemaakt. Vervolgens kan het opwekken beginnen. Via een app houd je de opbrengst bij.

Lees hier meer over onze werkwijze.