Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Veghel - Tenten Solar

Zonnepanelen in Veghel

Je hebt ze vast op veel daken al zien liggen; zonnepanelen. Zijn deze voor jou ook interessant? We leggen je alles over zonnepanelen uit in dit artikel.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen werken door zonne-energie om te zetten in elektriciteit. Ze bestaan uit een reeks zonnecellen die zonlicht opvangt en omzetten in stroom.

Een zonnepaneel bestaat uit zonnecellen. Deze cellen bestaan vaak uit twee laagjes. Schijnt er licht op een zonnecel? Dan loopt er stroom tussen deze twee laagjes. Dit wordt gelijkstroom genoemd. Vervolgens zorgt een omvormer ervoor dat het wordt omgezet naar wisselstroom, wat geschikt is voor jouw huishoudelijke apparaten.

Via de groepenkast wordt de stroom verdeeld naar de apparaten die op dat moment stroom nodig hebben. Heb je stroom over? Dat stroomt door naar het elektriciteitsnet.

Meest besproken voordelen van zonnepanelen Veghel

Zonnepanelen zijn een duurzame bron van elektriciteit. Ze hebben geen bewegende delen en vereisen daardoor ook weinig onderhoud. Ze zijn milieuvriendelijk en verminderen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, waardoor ze bijdragen aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen en klimaatverandering.

Werkwijze van Tenten Solar

Binnen een aantal simpele stappen schaf jij jouw zonnepanelen aan en installeren wij deze voor jou. Je kunt telefonisch, online of in één van onze vestigingen een aanvraag doen. We bekijken deze samen met jou en maken een eerste offerte voor je. Hierdoor weet je ongeveer wat er mogelijk is in jouw situatie. Vervolgens komen we bij je langs voor een schouw. Tijdens dit bezoek op locatie bekijken we goed wat er technisch mogelijk is, zowel op de plek waar de zonnepanelen komen als in de meterkast.

Na de schouw maken we een offerte op maat voor je. Wanneer je tevreden bent, plannen we samen een dag voor de installatie van jouw zonnepanelen. Drie monteurs komen langs om de zonnepanelen te plaatsen en jouw meterkast in orde te maken. Dan volgt het leukste gedeelte; je kunt zonne-energie op gaan wekken. In een app houd je precies bij wat de opbrengst is.

Doe-het-zelf pakketten zonnepanelen

Het installeren van zonnepanelen kunnen wij voor je doen. Ben je zelf erg handig? Dan kun je de zonnepanelen uiteraard ook zelf installeren jouw dak. Om je hierbij te helpen hebben we complete sets in ons assortiment. De sets bevatten alles wat je nodig hebt voor een zonnepaneleninstallatie. Uiteraard de zonnepanelen zelf, een omvormer, een onderconstructie en eventueel monitoring.

Zakelijk zonnepanelen aanschaffen

Zakelijk zijn zonnepanelen ook interessant om te overwegen. Ongeacht of je een agrarische ondernemer, een teler, een MKB’er of een vastgoedontwikkelaar bent. Maar ook als je de verduurzaming van een zorginstelling, een scholencomplex, een overheidsgebouw of de woningvoorraad van jouw woningcorporatie onder je hoede hebt.

Lees hier meer over het zakelijk aanschaffen van zonnepanelen.

We vertellen je alles over zonnepanelen op onze informatieavond

Het aanschaffen van zonnepanelen doe je na een weloverwogen beslissing. Om je hierbij te helpen organiseren we elke maand een informatieavond in al onze vestigingen. Tijdens deze avond informeren we je over de mogelijkheden van zonne-energie. Na afloop van onze presentatie kun je al jouw vragen aan ons stellen.