Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Tilburg - Tenten Solar

Zonnepanelen Tilburg

Energieprijzen stijgen en hiermee de opbrengst van zonnepanelen ook.
Tenten Solar, met een vestiging in Tilburg, verduurzaamd Nederland. Dit doen we door service te leveren vanaf het eerste belletje of aanvraag tot ver na installatie. Lees hier meer over onze werkwijze.

Opbrengst zonnepanelen

We rekenen op basis van jouw dak en gemiddelde verbruik in kWh de opbrengst van de zonnepaneleninstallatie uit. Ieder paneel heeft een Wattpiek. Het maximale vermogen in Watt dat het paneel kan leveren. Op basis hiervan rekenen we de verwachte jaaropbrengst in kWh uit en brengen je persoonlijk advies uit.
Zonnepanelen zijn een duurzame investering met direct rendement en een investering waar je nog lang plezier aan beleeft.

Tenten Solar in Tilburg

Wij vinden persoonlijk advies erg belangrijk. Vanuit onze vestiging aan de Nimrodstraat in Tilburg komen we voor iedere opdracht bij je langs om de situatie te bekijken. Dit geeft ons de mogelijkheid het best mogelijke advies te kunnen geven. Wil je dat we eens langs komen of heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Zonnepanelen Tilburg

Zonnepanelen zakelijk

Ben je niet op zoek naar zonnepanelen voor je huis, maar wil je energiekosten besparen voor jouw bedrijf? Wij verduurzamen bedrijfspanden door het hele land. Neem eens een kijkje tussen de zakelijke projecten die we gerealiseerd hebben. We helpen je graag verder.

Een hellend of plat dak

Wil je zonnepanelen kopen voor een plat dak? Geen probleem. Wij leveren en installeren zonnepanelen voor ieder type dak. We bekijken samen welke oplossing het meeste rendement oplevert.

Zonnepanelen kopen in Tilburg of omgeving

Wil je besparen op de energiekosten en ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van zonnepanelen?
Neem contact op voor informatie of dien een offerte-aanvraag in.