Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Rosmalen - Tenten Solar

Zonnepanelen Rosmalen

Vind jij het ook tijd om te werken aan een duurzame wereld en kosten te besparen? Plaats dan zonnepanelen met Tenten Solar, dé specialist op het gebied van zonne-energie!

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektrische energie. Op deze manier wordt er duurzame energie opgewekt. Zonnepanelen wekken voor meer dan 25 jaar zonnestroom op. In Rosmalen, net als in de meeste andere delen van Nederland, produceren zonnepanelen de meeste energie tijdens een frisse en zonnige dag. Daarentegen wekken zonnepanelen ook energie op tijdens bewolkte dagen. Zonnepanelen werken namelijk op licht. Door de zonnepanelen op de juiste manier te plaatsen en te onderhouden, kunnen ze helpen om de energierekening te verlagen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Een goede win-win situatie!

Hoe gaat het leggen van zonnepanalen in zijn werk? 

Tenten Solar heeft een ideale werkwijze waarmee jij als klant volledig wordt ontzorgd. We nemen je mee door de stappen die genomen worden:

  1. De aanvraag: het aanvragen van zonnepanelen kan telefonisch, online of met een bezoek aan één van de vestigingen.
  2. Telefonisch contact: na de aanvraag volgt er een telefonisch contact waarbij er een eerste offerte wordt opgesteld. Zo weet je precies wat de mogelijkheden zijn.
  3. De eerste offerte: in de eerste offerte wordt er duidelijk hoeveel panelen er waarschijnlijk op jouw dak passen, wat de behoefte-invulling is, hoe het dak er met zonnepanelen uit komt te zien en wat de mogelijkheden zijn met verschillende panelen en de overige opties.
  4. Bezoek op locatie: dan volgt de afspraak op locatie waar de zonnepanelen gelegd worden. Hierin worden de technische mogelijkheden bekeken en worden al jouw vragen beantwoord.
  5. De offerte op maat: na het huisbezoek wordt de offerte op maat uitgewerkt. Na goedkeuring wordt de opdracht doorgezet.
  6. Het moment suprême: het moment is daar en de zonnepanelen worden netjes op het dak geplaatst.
  7. Het opwekken: het plaatsen van de zonnepanelen duurt één dag. Daarna krijg je een opleverdocument en kan de energie opgewekt worden.
  8. De opbrengst checken: met de monitor app kun je super gemakkelijk de opbrengst van jouw zonnepanelen checken, ideaal!
  9. Financiële gedeelte: bij Tenten Solar hoef je niet in één keer in de investering te voldoen.
  10. Onze service: je kan zeker bouwen op onze complete service en onderhoudsafdeling. Wij lossen graag de problemen voor je op!

Ben jij enthousiast geworden over het leggen van zonnepanelen in Rosmalen? Neem dan contact met ons op.

Welke zonnepanelen in Rosmalen

Tenten Solar heeft een complete set zonnepanelen voor een hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. We hebben zonnepanelen van de volgende merken: Suntech, Jolywoord, JA Solar, Jinko, Hyundai en Canadian Solar. Welk merk zonnepanelen geschikt is voor jouw woning, bedrijfspand, tuinhuis of landbouw bekijken we samen met onze ervaring en expertise.

Interesse in welke zonnepanelenprojecten wij reeds met succes hebben afgerond? Klik dan hier!