Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Rijen - Tenten Solar

Zonnepanelen Rijen

Zonnepanelen worden steeds populairder in Nederland en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Ze zijn een geweldige manier om zonne-energie te gebruiken om elektriciteit op te wekken en zo een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. Maar voordat je overweegt om zonnepanelen te installeren op jouw woning of bedrijfspand in Rijen, zijn er een aantal dingen die je moet weten. We informeren je graag over alle ins en outs van zonnepanelen.

De werking van zonnepanelen

Zonnepanelen werken door het absorberen van lichtdeeltjes, ook wel fotonen genoemd, van de zonnestraling. Deze fotonen zorgen ervoor dat de elektronen in de zonnecellen gaan bewegen. Dit proces creëert een elektrische spanning tussen de lagen van het paneel, wat uiteindelijk resulteert in de opwekking van energie.

Voordelen van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand in Rijen

Zonnepanelen hebben veel voordelen. Hieronder staan er een paar:

  • Zonnepanelen zijn een duurzame en milieuvriendelijke manier om energie op te wekken. Ze verminderen de uitstoot van broeikasgassen, wat bijdraagt aan de bestrijding van de klimaatverandering.
  • Door het gebruik van zonnepanelen kun je geld besparen op je energierekening.
  • Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig en gaan lang mee. Doordat ze geen bewegende delen bevatten is de kans op schade minimaal.

Hoe gaan wij te werk?

Je hebt interesse in zonnepanelen maar hoe ga je hiermee aan de slag. Hieronder leggen we kort onze werkwijze voor het plaatsen van zonnepanelen aan je uit.

  1. Het begint natuurlijk met de aanvraag. Dit kan telefonisch, online via onze website of kom langs bij één van onze vestigingen.
  2. Daarna hebben we even telefonisch contact. Tijdens dit gesprek maken we een eerste offerte. Hierin heb je een duidelijk overzicht hoeveel panelen er waarschijnlijk op jouw dak passen, wat de behoefte-invulling is, hoe jouw dak er dan uit komt te zien en wat de diverse opties zijn qua panelen.
  3. Enthousiast? Dan komen we langs bij jou op locatie in Rijen om de dakplanning te bepalen, waar de installatie binnen komt, hoe we van het dak naar de omvormer kunnen komen en nemen we een kijkje in jouw meterkast. Ook kunnen we tijdens dit bezoek al jouw vragen beantwoorden.
  4. Vervolgens ontvang je van ons een offerte op maat. Wanneer je akkoord geeft, nemen we contact met je op om een dag in te plannen voor montage.
  5. Het moment is daar; we komen met drie man jouw zonnepanelen installeren. Hierbij gaan we netjes te werk, dat mag je van ons verwachten.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over zonnepanelen? Neem gerust contact met ons op of bekijk hier alvast meer informatie. Je bent ook van harte welkom op onze informatieavond.