Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen in Oosterhout - Tenten Solar

Zonnepanelen in Oosterhout

Ben je benieuwd of zonnepanelen een goede investering zijn voor jouw woning of pand in Oosterhout? Tenten Solar heeft op meerdere woningen en panden in Oosterhout zonnepanelen geplaatst. Wil je inspiratie op doen? Bekijk dan eens onze projecten.

Goede eigenschappen van zonnepanelen voor jouw gebouw in Oosterhout

Zonnepanelen hebben vele goede eigenschappen. Hierbij kun je denken aan:

  • Financiële voordelen: de energierekening gaat flink omlaag
  • Zonnepanelen dragen bij aan een beter milieu
  • Niet meer afhankelijk van de energieleverancier, je wekt je eigen stroom op
  • Je woning stijgt in waarde

Aanschaf en onderhoud van zonnepanelen

Het aanschaffen van zonnepanelen gaat erg gemakkelijk. Dit begint bij een eerste contact, telefonisch, per mail of kom bij ons langs op onze vestiging in Tilburg. Vervolgens brengen we een eerste offerte uit en als jij enthousiast bent dan komen we bij je langs. We checken dan de plaats waar jouw zonnepanelen geïnstalleerd moeten worden, het dak of een andere plek, en we nemen een kijkje in de meterkast.

Nadien mag je van ons een offerte op maat verwachten. Hierin staat precies het aantal zonnepanelen en andere opties van jouw keuze. Als je akkoord geeft op deze offerte dan gaan we voor je aan de slag.

Onze werkvoorbereider neemt contact met je op om een dag te plannen voor installatie. Deze dag komen onze installateurs bij je langs en installeren de zonnepanelen, ook alles in de meterkast wordt in orde gemaakt. Dan kan het opwekken van energie beginnen, door middel van een app op jouw smartphone of tablet houd je precies bij wat de opbrengst is.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Neem daarom gerust contact op per telefoon of per e-mail. Ook ben je van harte welkom bij ons in Tilburg.