Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Oisterwijk - Tenten Solar

Zonnepanelen Oisterwijk

Zonnepanelen worden steeds populairder in Nederland, zo ook in Oisterwijk. Niet zo gek, want het opwekken van eigen energie is niet alleen duurzaam, maar het kan ook flink besparen op de energierekening. We vertellen je graag alles over zonnepanelen.

Wat zijn zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn panelen die zonne-energie omzetten in elektriciteit. Dit gebeurt door middel van zonnecellen die op het paneel zijn bevestigd. Wanneer zonlicht op deze zonnecellen valt, wordt er gelijkstroom opgewekt. Een omvormer zorgt ervoor dat deze gelijkstroom wordt omgezet in wisselstroom, het soort stroom dat gebruikt wordt in huishoudens.

Voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen hebben vele voordelen, hieronder hebben we de belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

Besparen op energiekosten

Verreweg het grootste voordeel van zonnepanelen is de besparing op de energiekosten. Ze wekken namelijk energie op die kan worden gebruikt om de elektriciteitsrekening te verlagen.

Onafhankelijkheid van energieleveranciers

Met zonnepanelen kun je onafhankelijk worden van energieleveranciers. Als er voldoende zonnepanelen zijn geïnstalleerd kan men volledig zelfvoorzienend worden en niet langer afhankelijk zijn van het elektriciteitsnet.

Stijging van woningwaarde

Het installeren van zonnepanelen kan ook de waarde van een woning verhogen. Potentiële kopers zijn vaak bereid meer te betalen voor een woning met zonnepanelen vanwege de voordelen die ze bieden.

Onderhoudsvriendelijk

Zonnepanelen zijn over het algemeen onderhoudsvriendelijk. Het enige onderhoud dat nodig is, is het schoonhouden van de panelen. Omdat zonnepanelen weinig onderhoud nodig hebben zijn de onderhoudskosten relatief laag. Dit maakt ze een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar kosteneffectieve manier om hun energierekening te verlagen.

Gemak

Het gebruik van zonnepanelen is ook gemakkelijk. Na de installatie hoeft men zich geen zorgen te maken over het opwekken van energie. De zonnepanelen doen het werk en de energie wordt automatisch opgewekt.

Zakelijk zonnepanelen aanschaffen in Oisterwijk

Ook zakelijk gezien is het goed mogelijk om zonnepanelen aan te schaffen. Grootste voordeel hierbij is het voorzien in de continuïteit van jouw bedrijf. Je bent minder tot niet afhankelijk van fossiele energiebronnen, wat garantie geeft tot het (deels) continueren van jouw bedrijfsprocessen.

Tenten Solar heeft jarenlange ervaring in diverse branches. Denk hierbij aan woningcorporaties die grootschalig willen verduurzamen, MKB dat investeert in bedrijfscontinuïteit of de overheid die een goed voorbeeld geeft. Ook zonneparken zijn in opkomst, daarmee kan men gezamenlijk zonnepanelen aanschaffen.

Lees hier meer over het zakelijk aanschaffen van zonnepanelen in Oisterwijk.