Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Nieuwkoop - Tenten Solar

Zonnepanelen Nieuwkoop

Als je overweegt om zonnepanelen te installeren op het dak van jouw woning of bedrijfspand in Nieuwkoop, zijn er een aantal dingen handig om te weten. Tenten Solar informeert je graag over de belangrijkste feiten over zonnepanelen, inclusief de voordelen, de installatie en het onderhoud.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonne-energie wordt opgewekt door middel van zonnepanelen die lichtdeeltjes van de zonnestraling absorberen. Wanneer deze deeltjes worden geabsorbeerd, bewegen ze tussen de verschillende lagen in het paneel. Deze beweging veroorzaakt elektrische spanning, wat uiteindelijk resulteert in de opwekking van energie.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van zonnepanelen, waaronder:

  • Vermindering van de energierekening; wanneer je zelf energie opwekt zorgt dit vanzelfsprekend voor een verlaging van jouw energierekening.
  • Verhoogde waarde van jouw woning of bedrijfspand; de investering van zonnepanelen zorgt voor toegevoegde waarde aan jouw woning of bedrijfspand in Nieuwkoop.
  • Lage onderhoudskosten; doordat zonnepanelen geen bewegende delen bevatten is het onderhoud minimaal.
  • Mogelijkheid om overtollige energie terug te leveren aan het net; wek je meer energie op dan dat je gebruikt, dan kun je dit terug leveren aan het energienet en bij veel energieleveranciers ontvang je hiervoor een vergoeding.

Hoe worden zonnepanelen geïnstalleerd?

Zonnepanelen worden doorgaans op het dak van jouw huis of bedrijfspand in Nieuwkoop geïnstalleerd. Maar ze kunnen ook op de grond worden geplaatst wanneer je een grote tuin hebt. Het installatieproces begint met de inventarisatie van jouw huis of bedrijfspand en de energiebehoeften. Vervolgens wordt er een offerte gemaakt en wanneer je deze akkoord geeft plannen we een dag om de zonnepanelen te komen installeren.

Wat is het onderhoud van zonnepanelen?

Één van de grootste voordelen van zonnepanelen is dat ze weinig onderhoud vereisen. Je hoeft de panelen alleen maar schoon te maken met water om vuil en stof te verwijderen. Zonnepanelen bevatten geen bewegende delen waardoor het onderhoud en de kans op storingen of gebreken verder minimaal is.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte voor zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand in Nieuwkoop? Neem contact met ons op.