Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Nieuwerkerk aan den IJssel - Tenten Solar

Zonnepanelen Nieuwerkerk aan den IJssel

Ook in Nieuwerkerk aan den IJssel kan Tenten Solar je adviseren bij de aanschaf van zonnepanelen. Ben je overtuigd dat dit een goede investering is voor jou? Dan leveren en installeren we de zonnepanelen ook bij jou aan huis.

Voordelen van het plaatsen van zonnepanelen in Nieuwerkerk aan den IJssel

Het grootste voordeel van zonnepanelen is voor veel huishoudens toch de vermindering van de energierekening. Dat scheelt veel in de portemonnee. Maar zonnepanelen kennen nog meer voordelen, te weten:

  • Je bent minder afhankelijk van jouw energieleverancier, je voorziet immers zelf in de behoefte.
  • Jouw woning stijgt in waarde, zonnepanelen zijn een goede investering voor jouw woning.
  • Zonnepanelen aan vervanging toe? Dan zijn ze voor ongeveer 90% te recyclen.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen genereren energie vanuit zonlicht. Lichtdeeltjes uit zonnestraling worden geabsorbeerd in de paneel en zorgen zo voor elektrische spanning. Een zonnepaneel kan deze spanning omzetten in energie.

De aankoop van zonnepanelen

We hanteren een vaste werkwijze, waardoor de aankoop eenvoudig verloopt. Als eerste neem je contact met ons op, dat kan telefonisch maar ook per e-mail. Dan brengen we een eerste globale offerte uit. Zo weet je ongeveer wat je kunt verwachten.

Ben je enthousiast geworden? Dan komen we schouwen bij jou op locatie, we nemen een kijkje in de meterkast en op de plek waar de panelen komen te liggen. Zo weten we precies wat de mogelijkheden zijn en kunnen we een offerte op maat uitbrengen.

Als je dan besluit om de investering te doen, dan gaan we een dag plannen voor installatie. Onze monteurs komen met drie man bij je langs om van meterkast tot aan de panelen alles in orde te maken. Na die tijd bij ons op kantoor zorgen we ervoor dat je door middel van een app de opbrengst goed in de gaten kunt houden.

Vrijblijvend advies van Tenten Solar

Wij geven je graag vrijblijvend advies, zodat jij de beste keuze kunt maken. Neem vandaag nog contact met onze vestiging in Bodegraven op.