Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Made - Tenten Solar

Zonnepanelen Made

De voordelen van zonnepanelen in Groenlo

Om je heen zie je ze overal; zonnepanelen. Wat maakt dit nou zo’n goede investering? Hoe schaf ik deze aan? Tenten Solar helpt je graag verder met al je vragen.

Waarom zonnepanelen aanschaffen in Made?

Wanneer er zonnepanelen worden aangeschaft kijkt men vooral naar het financiële voordeel. Het verlaagt je energiekosten aanzienlijk. Toch hebben zonnepanelen nog meer voordelen:

 • Zonne-energie is een schone hernieuwbare energiebron. Erg milieuvriendelijk en je verlaagt het gebruik van fossiele brandstoffen;
 • Hoewel zonnepanelen eerst een investering vereisen, kunnen ze op de lange termijn een positief rendement opleveren. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid zonlicht in jouw regio en de grote van het zonnestroomsysteem;
 • Ook de kwaliteit van de zonnepanelen wordt steeds beter. Dit zorg ervoor dat jij jouw investering sneller hebt terugverdiend.

Onze werkwijze voor het aanleggen van zonnepanelen in Made

Zonnepanelen aanschaffen is niet moeilijk en wij helpen je overal bij. Het aankoopproces gaat in de volgende stappen:

 1. Aanvraag;
 2. Telefonisch contact;
 3. Eerste offerte;
 4. Schouw op locatie;
 5. Een offerte op maat;
 6. Installatie van jouw zonnepanelen;
 7. Het opwekken kan starten;
 8. Met een app kun je de opbrengst checken;
 9. Het financiële stuk ronden we af;
 10. Toch onverhoopt een probleem? Dan lossen we dit voor je op.

Zakelijk zonnepanelen aanschaffen

Zakelijk gezien zijn zonnepanelen ook een goede investering. Het zorgt ervoor dat je energierekening verlaagd wordt. Bovenal ben je minder afhankelijk van fossiele energiebronnen en energieleveranciers op het stroomnet. Dit maakt je onafhankelijker.

Tenten Solar heeft al vele zakelijke projecten met goed gevolg afgerond. Bekijk ze hier allemaal. Binnen diverse branches profiteren ze van de voordelen van zonnepanelen. Woningcorporaties verduurzamen grootschalig, het MKB investeert in de continuïteit van het bedrijf en zonneparken hebben een gezamenlijke missie voor de langere termijn.