Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Kaatsheuvel - Tenten Solar

Zonnepanelen Kaatsheuvel

Zonnepanelen op woningen en bedrijfspanden zijn steeds populairder. Met de huidige energieprijzen gaan woningeigenaren en ondernemers opzoek naar een manier om de energierekening te verlagen. Zonnepanelen zijn dan een goede investering.

Waarom zonnepanelen aanschaffen in Kaatsheuvel?

Het grootste voordeel van zonnepanelen is natuurlijk dat je veel geld kunt besparen. Je wekt immers zelf je energie op en hoeft deze (voor een deel) niet meer in te kopen bij de energieleverancier. Dat zorgt voor een verlaging van jouw energierekening.

Ook help je het klimaat een handje. Zonnepanelen zorgen voor groene stroom. Bovendien hebben ze weinig onderhoud nodig, er zitten immers geen bewegende delen aan.

Daarnaast wordt je woning ook meer waard. Bij het plaatsen van zonnepanelen wordt je woning energie neutraler. De gemiddelde prijs van een woning met zonnepanelen ligt hoger.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen wekken zonne-energie op door lichtdeeltjes uit zonnestraling te absorberen. Deze geabsorbeerde lichtdeeltjes bewegen tussen verschillende lagen in het paneel en hierdoor ontstaat elektrische spanning. Dit zorgt uiteindelijk voor de energie.

Zakelijk zonnepanelen aanschaffen

Het is tegenwoordig maar de vraag of fossiele brandstoffen nog de betrouwbaarheid en stabiliteit bieden die nodig is voor jouw bedrijfscontinuïteit.

Zonnepanelen wekken energie op vanuit lichtdeeltjes vanuit de zon, de zon is altijd aanwezig. Hierdoor kun je een deel van jouw energievoorziening garanderen.

Bovendien draagt het bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een belangrijk thema vandaag de dag.

Zonnepanelen in de Efteling

De Efteling, grootste werkgever van Kaatsheuvel, onderneemt belangrijke stappen in de verduurzaming. Inmiddels beschikt de Efteling over meer dan 25.000 zonnepanelen. Hiermee kunnen ze ongeveer 35% van hun huidige energieverbruik zelf opwekken en garandeert dat een deel van de bedrijfscontinuïteit.

Service van Tenten Solar

Bij Tenten Solar hechten we waarde aan goede kwaliteit en service. Dagelijks werken we met een 50-tal collega’s in meerdere vestigingen samen aan het leveren en onderhouden van zonnepaneel installaties. Alles om steeds duurzamer energie op te wekken, bij particulieren maar ook bij bedrijven.

Lees hier meer over onze werkwijze.