Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen in Groenlo - Tenten Solar

Zonnepanelen in Groenlo

De voordelen van zonnepanelen in Groenlo

Zonnepanelen kennen vele voordelen, zo ook financieel.

  • Met het plaatsen van zonnepanelen verlaag je jouw energierekening. In sommige gevallen is deze zelfs terug te brengen tot nul.
  • De waarde van jouw woning in Groenlo stijgt.
  • Binnen 10 jaar heb je de investering in zonnepanelen op jouw dak terugverdiend. Zonnepanelen kunnen 25 jaar meegaan, je hebt er dus nog veel profijt van.
  • Je bent onafhankelijker van energieleveranciers.
  • Zonne-energie is groene stroom die altijd beschikbaar is.

Zonnepanelen op jouw dak van jouw bedrijf in Groenlo

Zakelijk gezien zijn zonnepanelen ook een goede investering. Op daken van bedrijven in Groenlo is veel ruimte voor zonnepanelen. De zakelijke energierekening kan worden verlaagd. Ook heeft het fiscale voordelen om zonnepanelen te plaatsen en draagt het bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Zonnepanelen aanschaffen als particulier in Groenlo

Zonnepanelen zijn van meerwaarde op jouw huis of garage door het rendement dat behaald kan worden. Je bespaart op de energierekening en het is nog duurzaam ook. Er worden geen fossiele brandstoffen verbrand om energie op te wekken voor jouw woning in Groenlo.

Zelf jouw zonnepanelen installeren in Groenlo

Bij Tenten Solar hebben we complete sets beschikbaar. Deze bevatten alles wat je nodig hebt om zelf zonnepanelen te installeren. Denk hierbij aan een omvormer, een onderconstructie, monitoring en natuurlijk de zonnepanelen zelf. Een set is zelf te installeren maar onze ervaren monteurs kunnen dit ook voor je doen.