Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Hilvarenbeek - Tenten Solar

Zonnepanelen Hilvarenbeek

Interesse in zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand? Tenten Solar beantwoordt graag al je vragen. Ze ontzorgen je compleet.

Voordelen van zonnepanelen in Hilvarenbeek

Zonnepanelen zijn natuurlijk een duurzame lange termijn investering. Hoewel de eerste kosten van de installatie hoog kunnen zijn, betaalt dit zichzelf in de loop van de tijd terugbetalen door de energiebesparingen.

Daarnaast zorgen zonnepanelen voor hernieuwbare energie. Zonnepanelen gebruiken zonlicht om elektriciteit op te wekken, wat betekent dat ze gebruikmaken van een hernieuwbare energiebron. Zonlicht is overvloedig aanwezig en zal nog vele jaren beschikbaar zijn.

Het installeren van zonnepanelen kan de waarde van je woning verhogen. Potentiële kopers zien zonnepanelen als een aantrekkelijke eigenschap vanwege de lagere energiekosten en positieve milieueffecten.

Met zonnepanelen op je woning of bedrijfspand kun je deels zelfvoorzienend worden wat betreft elektriciteit. Zo ben je minder afhankelijk van bijvoorbeeld een energieleverancier.

Onze projecten op andere woningen en bedrijfspanden

Als Tenten Solar zijn we trots op de vele projecten die we hebben afgerond. Zowel bij de particulier thuis als bij zakelijke klanten op het bedrijf of de bouwplaats. We delen graag een selectie hieruit met jou.

Bekijk hier al onze particuliere projecten. Hier vind je onze zakelijke projecten.

Hoe gaan we te werk met het leggen van zonnepanelen?

Het leggen van zonnepanelen is heel gemakkelijk en gaat in zes simpele stappen.

  1. Het begint met de eerste aanvraag. Dit doe je telefonisch, online of bezoek één van onze vestigingen.
  2. Na de eerste aanvraag nemen we telefonisch contact met je op. Tijdens dit gesprek maken we een eerste offerte. Hierdoor weet je snel waar je aan toe bent.
  3. Vervolgens komen we bij je langs op locatie om te schouwen, als je enthousiast geworden bent. Tijdens de schouw bepalen we de dakplanning, waar de installatie binnen past en bekijken we welke aanpassingen er nodig zijn in de meterkast.
  4. Na een aantal dagen mag je van ons een offerte op maat verwachten. Ga je akkoord? Dan nemen we contact met je op om een dag te plannen voor montage.
  5. Op de geplande dag komen onze monteurs langs om jouw zonnepanelen te plaatsen. Drie man sterk, twee op het dak en één in de meterkast.
  6. Nu kan het opwekken beginnen. Met een app houd je precies bij wat jouw zonnepanelen opleveren.