Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Gouda - Tenten Solar

Zonnepanelen Gouda

Zonnepanelen zijn hot en happening. Door de toenemende energieprijzen schaffen steeds meer huishoudens en bedrijven zonnepanelen aan om kosten te minderen. Bij Tenten Solar denken we graag met je mee over hoe zonnepanelen voor jou een slimme investering kunnen zijn.

Waarom zijn zonnepanelen een goede investering voor mijn woning in Gouda?

Zonnepanelen kennen vele voordelen van financieel tot aan de duurzame kant.

Hierbij kun je denken aan:

  • Vermindering in kosten van jouw energierekening.
  • Zonnepanelen zijn degelijk en kunnen wel 25 jaar meegaan, je hebt dus lang profijt van je investering.
  • De stroom die je opwekt, is direct te gebruiken. Niet thuis? Dan lever je stroom die je niet gebruikt terug aan het openbare energienet.

De aanschaf van zonnepanelen bij Tenten Solar

Bij Tenten Solar heb je jouw zonnepanelen in enkele stappen aangeschaft. Wanneer je contact met ons opneemt, sturen wij jou een eerste offerte. Hierop kun jij goed baseren wat je wilt en ook wat je vooral niet wilt.

Daarna komen we bij je langs. We bekijken de plek waar je graag de zonnepanelen geplaatst wilt hebben en nemen ook een kijkje in de meterkast. Zo kunnen we je goed adviseren. Na de schouw op locatie brengen we offerte op maat voor je uit. Als je instemt met deze offerte dan nemen we contact met je op om een dag in te plannen voor installatie.

Deze dag komen onze monteurs bij je langs om de zonnepanelen te installeren. Ook in jouw meterkast wordt alles in orde gemaakt. Dan kan het opwekken van zonne-energie beginnen. Met een app houd jij op je telefoon of tablet gemakkelijk in de gaten wat de opbrengst is.

Zonnepanelen voor jouw onderneming in Gouda

Ook zakelijk gezien zijn zonnepanelen een goede investering. Bovendien dragen ze bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, wat steeds meer een thema wordt in de huidige tijd. Daarnaast kun je op bijvoorbeeld het dak van jouw bedrijfspand veel meer zonnepanelen kwijt dan op een huis, dat zorgt ervoor dat je de investering sneller hebt terugverdiend. Ook ben je minder afhankelijk van andere fossiele energiebronnen, dat biedt zekerheid.

Verschillende merken zonnepanelen

Tenten Solar werkt uitsluitend met hoge kwaliteit zonnepanelen en omvormers.

  • Canadian Solar
  • Hyundai
  • Ja Solar
  • Jinko

Bekijk hier al onze producten.