Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Etten-Leur - Tenten Solar

Zonnepanelen Etten-Leur

Ook in Etten-Leur komen ze steeds meer voor; zonnepanelen. En dat is niet zo gek, het is een duurzame investering voor de lange termijn. De milieu- en financiële voordelen zijn voor veel huishoudens en bedrijven een reden om ze aan te schaffen.

Meest voorkomende redenen om zonnepanelen te plaatsen

Allereerst is natuurlijk één van de belangrijkste redenen om zonnepanelen aan te schaffen dat men wil besparen op de energierekening. Door zonnepanelen te installeren, kunnen ze hun eigen elektriciteit opwekken en daardoor hun afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verminderen. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op de energiekosten op de lange termijn.

Veel mensen willen ook bijdragen aan een duurzamere wereld en zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke manier om energie op te wekken. Zonne-energie is een schone en hernieuwbare energiebron die geen schadelijke uitstoot veroorzaakt tijdens de productie van elektriciteit.

Zonnepanelen kunnen de waarde van een huis verhogen. Potentiële kopers zijn steeds meer geïnteresseerd in huizen met zonne-energie vanwege de kostenbesparingen en duurzame voordelen die ermee gepaard gaan. Het installeren van zonnepanelen kan dus een slimme investering zijn voor huiseigenaren.

Zakelijk zonnepanelen aanschaffen in Etten-Leur

Ook zakelijk gezien zijn zonnepanelen een slimme investering. Allereerst is de kostenbesparing natuurlijk interessant. Daarnaast zorgt het voor een gedeeltelijke onafhankelijkheid van de energieleverancier. Dit is een slimme zet richting bedrijfscontinuïteit. Bekijk hier onze zakelijke projecten.

In vijf stappen zonnepanelen aangeschaft

Het aanschaffen van zonnepanelen is erg eenvoudig:

  1. Het begint met het eerste contact, we kunnen dan een offerte voor je maken. Hierdoor heb je snel inzicht in de mogelijkheden;
  2. Vervolgens komen we bij je langs op locatie om te schouwen. We bekijken samen de dakplanning en of er eventueel aanpassingen nodig zijn in de meterkast;
  3. Je krijgt van ons een offerte op maat. Hierin is alles precies afgestemd op jouw situatie;
  4. Wanneer je akkoord gaat, plannen we samen een dag in voor installatie. Drie medewerkers komen langs om de zonnepanelen te plaatsen en alles in de meterkast en eromheen in orde te maken;
  5. Het opwekken van zonne-energie kan beginnen! Met een app houd je precies bij wat de zonnepanelen opleveren.

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op of lees hier meer over onze werkwijze.