Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Dongen - Tenten Solar

Zonnepanelen Dongen

Ook in Dongen levert Tenten Solar zonnepanelen. Heb je interesse in de installatie van zonnepanelen? Op onze website lees je er alles over en kun je contact met onze vestiging in Tilburg opnemen.

Voordelen van zonnepanelen

Bij de voordelen van zonnepanelen wordt vaak als eerste gedacht aan de financiële voordelen. Maar wist je dat zonnepanelen nog veel meer voordelen hebben, hieronder benoemen we er een paar.

  • Je bent onafhankelijker van de energiemaatschappij. Je wekt immers zelf, met de zon, jouw energie op. In sommige gevallen kun je zelfs helemaal zelfvoorzienend zijn.
  • Jouw woning wordt meer waard. Het is een investering voor langere tijd in jouw woning.
  • Je hebt weinig uitstoot van zonne-energie. Bij het opwekken van zonne-energie komt geen CO2 vrij waardoor het beter is dan andere (fossiele) energiebronnen.

Hoe installeer je zonnepanelen?

Onze monteurs installeren dag in, dag uit zonnepanelen en zijn echte specialisten. Maar ook zelf kun je zonnepanelen installeren, wanneer je een beetje handig bent zijn onze complete sets een uitkomst. Deze bevatten de zonnepanelen, een omvormer en een montagesysteem, zo heb je alles compleet en kun je aan de slag.

Zonnepanelen voor jouw onderneming Dongen

Duurzaam ondernemen is voor veel eigenaren steeds belangrijker. Zonnepanelen kunnen hieraan bijdragen. Zo kun je het gebruik van andere bronnen verminderen en biedt het je ook zekerheid.

Werkwijze Tenten Solar Dongen

Tenten Solar Dongen helpt je graag bij de aanschaf van zonnepanelen. Neem contact met ons op en wij brengen een eerste globale offerte uit. Zo weet je wat er ongeveer mogelijk is en kun je ons bezoek goed voorbereiden. Want als jij enthousiast bent, dan komen we graag bij jou op locatie kijken. Zo kunnen we een offerte op maat maken.

Akkoord? Dan bellen we je om een dag in te plannen voor installatie. Onze monteurs komen dan bij jou langs om van de meterkast tot aan het dak alles in orde te maken. Vervolgens kan het opwekken beginnen. Via een app houd jij gemakkelijk in de gaten wat de opbrengst is.

Meer weten over onze werkwijze? Lees hier verder.