Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Delft - Tenten Solar

Zonnepanelen Delft

Denk je al langere tijd na over het aanleggen van zonnepanelen? Tenten Solar kan je helpen bij het plaatsen van zonnepanelen in Delft. Van eerste offerte tot aan de installatie, we nemen het hele traject voor je uit handen.

Voordelen van het aanleggen van zonnepanelen in Delft

Zonnepanelen hebben in eerste instantie natuurlijk een groot financieel voordeel. Het bespaart op je energierekening en daarmee op kosten in jouw portemonnee.

Verdere voordelen van zonnepanelen:

  • Je bent minder tot niet meer afhankelijk van de energieleverancier doordat je jouw eigen stroom opwekt.
  • Zonnepanelen heb je in 10 jaar terugverdiend, gemiddeld gaan ze 25 jaar mee. Je hebt dus nog 15 jaar profijt van jouw investering.
  • Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig, doordat er geen bewegende delen aan zitten is er weinig kans op slijtage.

Zonnepanelen aanschaffen in Delft

Zonnepanelen aanschaffen is een fluitje van een cent bij Tenten Solar. Het begint met het eerste contact en de eerste offerte. Vervolgens komen wij bij jou langs om te kijken wat er technisch mogelijk is, zowel in de meterkast als op de plek waar de panelen komen te liggen.

Daarna brengen we een offerte op maat uit. Ga je akkoord? Dan nemen we contact met je op om een dag te plannen voor installatie. Onze monteurs komen bij je langs om de zonnepanelen te installeren. Vervolgens kan het opwekken beginnen, door middel van een app houd jij precies in de gaten wat de opbrengst is.

Zakelijk zonnepanelen plaatsen in Delft

Zakelijk gezien zijn zonnepanelen een goede investering. Daarnaast dragen zonnepanelen bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook is de BTW terug te vragen voor zowel de zonnepanelen als de installatie ervan.

Tenten Solar is de specialist in zonnepanelen

Tenten Solar heeft al vele zonnepanelen gelegd, door heel het land maar ook rondom Delft. Bekijk hier meer van onze projecten.