Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Breda - Tenten Solar

Zonnepanelen Breda

Interesse om zonnepanelen te leggen op jouw woning of bedrijfspand? Tenten Solar ondersteunt je graag om dit proces zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, van offerte tot installatie en onderhoud.

Welke waarde hebben zonnepanelen in Breda?

Zonnepanelen kunnen een goede investering zijn voor jouw woning of bedrijfspand. De waarde hiervan stijgt bij het plaatsen van panelen. Binnen 10 jaar heb je de investering terugverdiend, terwijl de panelen 25 jaar mee kunnen gaan. Je hebt dus nog 15 jaar profijt van de aanschaf.

Aanschaffen van zonnepanelen

Het aanschaffen van zonnepanelen is zo gepiept. Binnen 4 stappen liggen ze op jouw dak.

  1. Het begint met het eerste contact en een globale offerte. Zo weet jij goed wat er mogelijk is en kun je de juiste keuzes maken.
  2. Vervolgens komen we langs bij jou op locatie. Dan bekijken we wat er precies mogelijk is en brengen we een offerte op maat uit.
  3. Enthousiast geworden? Dan maken we een afspraak om de zonnepanelen te leggen en alles in jouw meterkast in orde te maken. Dit alles gebeurt in één dag.
  4. Het energie opwekken kan beginnen. Met een app houd je precies in de gaten wat je zonnepanelen opleveren.

Zonne-energie is duurzame energie

Voor veel mensen is duurzaamheid een steeds belangrijker thema. Door de aanschaf van zonnepanelen zet je hier grote stappen in. Ook ben je niet meer afhankelijk van andere fossiele brandstoffen.

Zelf zonnepanelen installeren in Breda

Zonnepanelen zijn ook zelf te installeren, voor de handige Harry’s onder ons. Bestel je complete set bij Tenten Solar. We adviseren je graag welke set voor jou geschikt is.