Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Boxtel - Tenten Solar

Zonnepanelen Boxtel

Ben je op zoek naar zonnepanelen voor jouw woning of bedrijfspand in Boxtel? Tenten Solar heeft alle kennis en specialisme in huis om je hiermee verder te helpen.

3 voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen hebben natuurlijk vele voordelen. We zullen de drie belangrijkste met je bespreken. Lees op onze website alles over zonnepanelen.

  1. Het is hernieuwbare energie. Fossiele brandstoffen zullen een keer opraken. Zonne-energie gaat zeker nog vele jaren mee.
  2. Eenmaal geïnstalleerd, kunnen zonnepanelen je elektriciteitsrekening aanzienlijk verlagen. Door je eigen zonne-energie te produceren, hoef je minder elektriciteit van het elektriciteitsnet in te kopen. Dit kan vooral voordelig zijn op de lange termijn, omdat zonnepanelen vaak een levensduur hebben van 25 tot 30 jaar;
  3. Zonne-energie is een schone energiebron die weinig tot geen negatieve impact heeft op het milieu. Bij het genereren van elektriciteit uit zonlicht komen er geen schadelijke stoffen vrij, zoals koolstofdioxide of luchtvervuilende deeltjes. Hierdoor dragen ze bij aan het verminderen van luchtverontreiniging en het verbeteren van de luchtkwaliteit.

Hoe installeer je zonnepanelen?

Tenten Solar heeft al vele projecten gelegd voor zowel particulieren als bedrijven en organisaties. Het begint met de eerst aanvraag. Vervolgens nemen we contact met je op en maken we een eerste offerte. Hierdoor weet je snel hoe of wat en kun je er eens rustig over nadenken. Wanneer je enthousiast bent, vragen we je om contact met ons op te nemen.

We komen dan bij je langs op locatie, zodat we goed kunnen bekijken waar de zonnepanelen gaan liggen en of er nog aanpassingen nodig zijn in de meterkast. Dan gaan we terug naar ons bureau, we maken een offerte op maat voor je. Als je akkoord gaat, plannen we een dag voor installatie. Alles maken we in orde, de zonnepanelen en de meterkast. Vervolgens kan het opwekken van energie beginnen!

Zonnepanelen leggen als ondernemer

Als ondernemer is het ook fijn wanneer je beschikt over zonnepanelen. Het zorgt voor jouw bedrijfscontinuïteit doordat je minder afhankelijk bent van de energieleverancier. Fossiele brandstoffen zorgen niet meer voor de stabiliteit en betrouwbaarheid die je als ondernemer wel kunt gebruiken.