Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Bleiswijk - Tenten Solar

Zonnepanelen Bleiswijk

Zonnepanelen zie je steeds meer om je heen in Bleiswijk. Veel huishoudens schaffen zonnepanelen aan vanwege de hoger wordende energieprijzen. Door de aanschaf van zonnepanelen wek je zelf zonne-energie op en kun je hiermee besparen op jouw energierekening.

Positieve punten aan zonnepanelen op jouw dak in Bleiswijk

Naast de financiële voordelen hebben zonnepanelen nog vele andere voordelen.

 • De waarde van je huis stijgt met de aanleg van zonnepanelen;
 • Beter voor het milieu. Zonnepanelen stoten geen broeikasgassen uit bij het opwekken van energie;
 • Je hebt minder of geen last van de schommelende prijzen van energie doordat jij jouw eigen energie opwekt.

Hoe schaf ik zonnepanelen aan in Bleiswijk?

Het aanschaffen van zonnepanelen is een eenvoudige klus. In 5 simpele stappen heb jij jouw zonnepanelen op het dak liggen in Bleiswijk. Of op een andere plek waar jij ze neer wilt leggen.

 1. Het begint met een eerste contact. Na de eerste aanvraag nemen we telefonisch contact met je op. Zo kunnen we een globale offerte voor je maken en heb jij een idee van alle mogelijkheden.
 2. Vervolgens komen we op locatie. Zo kunnen we samen met jou kijken naar de plek van de zonnepanelen en de aansluitingen in jouw meterkast. Ook kijken we samen naar de installatie van de verdere onderdelen binnen.
 3. Vervolgens brengen we een offerte op maat uit. Dit zijn de precieze kosten voor de aanschaf van jouw zonnepanelen installatie.
 4. Wanneer jij akkoord gaat, dan plannen we een dag in om de installatie van de zonnepanelen en toebehoren uit te voeren. Onze monteurs komen met drie man sterk langs om dit in één dag in orde te maken.
 5. Het opwekken kan beginnen. Door middel van een handige app zie jij precies wat de opbrengst van jouw zonnepanelen is.

Zakelijk zonnepanelen aanschaffen voor jouw bedrijf

Zakelijk gezien zonnepanelen aanschaffen draagt bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tegenwoordig een belangrijk thema in elke onderneming. Voor elke sector hebben wij passende oplossingen.

 • Woningcorporaties: grootschalig verduurzamen van woningen;
 • Agrarisch: extra inkomsten voor land- en tuinbouw;
 • MKB: bedrijfscontinuïteit op orde houden;
 • Zonneparken: gezamenlijk zonne-energie opwekken;
 • Overheid: een goed voorbeeld;
 • Zorg en onderwijs: klimaatdoelen behalen.

Klik hier voor meer informatie over het zakelijk aanschaffen van zonnepanelen.

Persoonlijke service van Tenten Solar

Tenten Solar hecht veel waarde aan persoonlijke service en contact. Zo zit er dagelijks een service en onderhoudsafdeling voor je klaar. Heb je vragen of toch last van een storing? We helpen je hier graag bij. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar.