Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Berkel en Rodenrijs - Tenten Solar

Zonnepanelen Berkel en Rodenrijs

Ben je op zoek naar informatie over zonnepanelen in Berkel en Rodenrijs? In dit artikel vertellen we je over de voordelen, de aanschaf en andere informatie.

Waarom zonnepanelen plaatsen op jouw dak in Berkel en Rodenrijs?

Zonnepanelen genereren elektriciteit uit zonlicht, waardoor je minder afhankelijk bent van energiebedrijven. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op je energierekening, vooral op de lange termijn.

Ook is het een schone, hernieuwbare energiebron. Het gebruik van zonnepanelen helpt de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en draagt bij aan de strijd tegen klimaatverandering. Voor veel mensen is het investeren in zonne-energie een manier om hun bijdrage te leveren aan een duurzamere en schonere toekomst voor de planeet.

Het gebruik van zonne-energie kan bijdragen aan een positief imago als het gaat om duurzaamheid en milieubewustzijn. Hierdoor draagt het bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Jouw eigen energieverbruik op jaarbasis;
  • De ligging, oriëntatie en hellingshoek van het dak waarop zonnepanelen geplaatst worden;
  • Ook zal er gekeken worden hoeveel zonnepanelen er op het dak passen qua grootte.

Op basis hiervan kan er een keuze worden gemaakt in het aantal zonnepanelen op jouw dak. Een huishouden heeft gemiddeld een verbruik van 3000 kWh aan stroom per jaar. Hiervoor heb je ongeveer 10 zonnepanelen nodig.

Onze adviseurs denken hierin graag met je mee. Je kunt ook eerst onze projecten bekijken en vergelijken met andere huishoudens.

Hoe schaf ik zonnepanelen aan?

Als eerste neem je contact met ons op. Dit kan telefonisch, per mail, via de website of je loopt één van onze vestigingen binnen. We zullen dan een eerste offerte voor je gaan maken. Zo heb je direct een idee van alle mogelijkheden.

Vervolgens komen we bij je op bezoek voor een schouw. Hierbij bekijken we de plek waar de zonnepanelen kunnen komen te liggen, de meterkast en kunnen we al je vragen beantwoorden.

Met al deze informatie maken we een offerte op maat. Geef je akkoord op deze offerte? Dan plannen we samen een dag om de zonnepanelen te installeren. Onze monteurs komen dan bij je langs om de panelen te leggen en om de meterkast in orde te maken.

Geniet van je zonne-energie! Na de installatie kun je beginnen met het opwekken van je eigen groene energie en besparen op je energierekening. De opbrengst heb je inzichtelijk in een app, zo weet je precies wat jouw zonnepanelen opleveren.

Overtuigd van de voordelen van zonne-energie? Neem hier contact met ons op.