Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Aalten - Tenten Solar

Zonnepanelen in Aalten

Profiteren van een schone en onuitputtelijke energiebron tegen een lage investering. Daar streven we bij Tenten Solar naar. Vanuit onze vestiging in Lichtenvoorde hebben we al veel woningen in Aalten en Dinxperlo van zonnepanelen voorzien. Wil je zo efficiënt mogelijk profiteren van zonnepanelen op jouw dak? We denken met je mee.

Opbrengst zonnepanelen per maand

De opbrengst per maand dankzij de zonnepanelen is afhankelijk van het aantal zonuren. Het spreekt voor zich dat de lange zomerdagen meer opleveren dan de korte winterdag. Daarnaast zijn onder meer obstakels zoals bomen die schaduw kunnen veroorzaken van invloed. Wij bekijken jouw situatie om een zo optimaal rendement te behalen. Want dat zonnepanelen voordelen met zich meebrengen staat buiten kijf:

  • Je verlaagt de energierekening;
  • Met zonnepanelen ben je niet meer afhankelijk van de schommelende tarieven van de energieleverancier;
  • De waarde van je woning stijgt;
  • Een investering in zonnepanelen wordt na gemiddeld 7 jaar weer terugverdiend. Met een minimale levensduur van 25 jaar, wat betekent dat de investering zelfs 2 tot 3 keer terugverdient kan worden. En wist je dat een investering in zonnepanelen tegenwoordig zelfs meer rendement oplevert dan geld op je spaarrekening? Zonnepanelen zijn vergelijkbaar met een rente van 6% op een spaarrekening. Kortom, een goede investering dus!

Omvormer

De omvormer zet de opgewekte zonnestroom om in wisselstroom. Het is belangrijk dat het vermogen van de omvormer is afgestemd op de maximale prestaties van de zonnepanelen. Daarom bekijken wij iedere situatie specifiek en maken een offerte op maat. De merken omvormers die wij voeren zijn:

Door middel van luchtfoto’s en een schouw op locatie kunnen wij eenvoudiger informatie vergaren, verstrekken, en gebruiken om onze diensten te verbeteren, zoals bijvoorbeeld bij het aanbieden van een op maat gemaakte offerte.

Zonnepanelen Aalten

Zonnepanelen kopen

Ben je overtuigd van de opbrengsten en wil je zonnepanelen aanschaffen bij een leverancier in de buurt van Aalten? We staan voor je klaar van het eerste contact tot ver na de installatie. Bekijk onze referenties om te bekijken wie je voor gingen. Wanneer je meer informatie wilt, kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!