Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Aalsmeer - Tenten Solar

Zonnepanelen in Aalsmeer

Ben je opzoek naar zonnepanelen en wil je eerst meer informatie? In dit artikel nemen we je mee in de duurzame revolutie die zonnepanelen teweegbrengen in Aalsmeer en hoe jij hiervan kunt profiteren.

Voordelen van zonnepanelen Aalsmeer

Zonnepanelen hebben verschillende voordelen. De panelen genereren elektriciteit door zonlicht om te zetten in elektrische energie, een schone en hernieuwbare bron. Dit vermindert de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en vermindert de uitstoot van broeikasgassen, wat bijdraagt aan de strijd tegen klimaatverandering.

Zonnepanelen kunnen de elektriciteitsregeling van huiseigenaren en bedrijven aanzienlijk verminderen. Zodra ze zijn geïnstalleerd, produceren ze elektriciteit zonder doorlopende kosten, waardoor je geld kunt besparen op jouw energierekening.

Ook kun je met zonnepanelen deels of volledig onafhankelijk worden van het elektriciteitsnet. Vooral zakelijk gezien zorgt dit voor een garantie in de beschikbaarheid van energie.

Bekijk hier onze meest recente projecten waar we zonnepanelen geïnstalleerd hebben en welke voordelen de huishoudens ervaren.

Welke merken zonnepanelen heeft Tenten Solar?

Moderne zonnepanelen hebben een lange levensduur en kunnen meer dan 25 jaar meegaan. Ze vereisen weinig onderhoud en zijn een duurzame investering voor de lange termijn. Tenten Solar heeft diverse merken van hoge kwaliteit:

  • Canadian Solar
  • Hyundai
  • Ja Solar
  • Jinko

Hoe installeer ik zonnepanelen?

Het aanschaffen en installeren van zonnepanelen doe je in vier eenvoudige stappen.

  1. Het begint met de eerste aanvraag, die kun je telefonisch, online of in één van onze vestigingen doen. Na jouw aanvraag hebben we altijd telefonisch contact. We maken dan een eerste offerte voor je. Hierdoor weet je wat je ongeveer kunt verwachten. Bijvoorbeeld hoeveel panelen er op jouw dak passen, hoe het er ongeveer uit gaat zien en wat de diverse mogelijkheden zijn.
  2. Daarna komen we bij je langs op locatie. We bekijken wat er technisch mogelijk is, zowel op het dak als in de meterkast. Ook kun je al jouw vragen stellen.
  3. Je ontvangt van ons een offerte op maat, afgesteld op jouw situatie en energiebehoefte. Geef je akkoord op deze offerte? Dan neemt een werkvoorbereider contact met je op om een dag te plannen voor montage van jouw zonnepanelen.
  4. Het is zo ver! We komen de zonnepanelen installeren. Dit is binnen een dag gereed. Vervolgens kan het opwekken van duurzame energie beginnen, in een app check jij wat jouw zonnepanelen opleveren.

Liever zelf zonnepanelen installeren? We hebben ook complete sets beschikbaar. We leveren die compleet aan je en je bepaalt zelf wie deze installeert.

Bezoek onze informatieavond over zonnepanelen

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Of wil je wat meer uitleg over zonnepanelen? Kom dan langs op onze informatieavond over zonnepanelen. Tijdens deze avond geven we je meer informatie over welke zonnepanelen er zijn, wat de terugverdientijd is en hoeveel de investering bedraagt. Op deze avond kun je ook al jouw vragen aan ons stellen.

Zonnepanelen Aalsmeer