Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Service & Onderhoud - Tenten Solar

Storingsservice

Een onderhoudscontract of niet. Alle zonnepaneleneigenaren, zakelijk en particulier, kunnen een beroep doen op onze storingsservice. Onze servicedeskmedewerkers begeleiden in het oplossen van kleine issues. Zijn de problemen groter, dan staat ons team van servicemonteurs klaar om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Onderhoud

Als onderdeel van het onderhoudsplan voeren we een visuele inspectie op locatie uit. We controleren onder andere de bekabeling, connectoren en de panelen op beschadigingen, updaten omvormers en lezen deze uit. Waar nodig wordt onderhoud uitgevoerd. Zo voorkomen we uitval van (een deel van) de installatie.

Monitoring

Middels onze gespecialiseerde software monitoren we alle zonnepaneleninstallaties van klanten met een onderhoudsovereenkomst die hebben gekozen voor proactieve monitoring door Tenten Solar. Krijgen we signalen van een storing of een afwijkende opbrengst, dan nemen we direct contact op voor een servicebezoek. Proactief zodat jij de installatie niet in de gaten hoeft te houden én geen opbrengst misloopt. Een storing kan in sommige gevallen tot wel tonnen aan opbrengstverlies veroorzaken.

Reiniging

Vervuiling van het glas van het paneel kan de opwekking doen verminderen. Als onderdeel van het serviceplan verzorgen wij de periodieke reiniging van de panelen met een stralend resultaat.

Bestaande installatie

Beschik je over een installatie die niet door ons is geplaatst? Geen probleem. We inspecteren de installatie, rapporteren de bevindingen en geven mogelijke herstelpunten aan.  Samen werken we toe naar een heroplevering, waarbij de installatie weer aan de eisen voldoet.

Serviceplan

Elke zakelijke klant kan een serviceplan bij ons afsluiten. Ook als de zonnepanelen niet door ons zijn geïnstalleerd. Je bepaalt zelf welke diensten, zoals hierboven beschreven, onderdeel worden van het plan. Wil je meer weten? Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op met de afdeling Service en Onderhoud.