Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Aannemers - Tenten Solar

Slim samenwerken

Met de toenemende vraag naar Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG) worden zonnepanelen een essentieel onderdeel van de bouwbegroting. Voorkom hogere kosten door rechtsreeks met Tenten Solar samen te werken, in plaats van als onderaannemer van een E-installateur. Onze hoogwaardige zonnepanelen garanderen betrouwbare energieopwekking voor Nul-op-de-Meter (NOM) woningen en onze systemen zijn ontworpen om de hoogst mogelijke opbrengst te leveren. Jouw klanten kunnen vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze systemen.

Ervaring en expertise

Onze gespecialiseerde afdeling voor aannemers beschikt over ruime ervaring in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Wij gaan verder dan alleen het leveren van zonnepanelen. We denken met je mee in het voortraject, doorlopen de verschillende stappen van de planning zoals het aftekenen en leveren van dakhaken vóór de pannen geplaatst worden, helpen bij de indeling van dakvlakken, stemmen af met E-installateurs, creëren legplannen per blok en bieden ondersteuning voor BIM-tekeningen om ervoor te zorgen dat jouw projecten soepel verlopen. Ons team heeft veel ervaring in de uitvoering en kan naadloos samenwerken met verschillende partijen om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt. Of je nu werkt aan dakrenovaties, binnenrenovaties of nieuwbouwprojecten, onze expertise strekt zich uit tot verschillende soorten projecten.

Duurzaam bouwen

Duurzaamheid is niet alleen een trend, maar ook een noodzaak in de hedendaagse woningbouwsector. Samenwerken met Tenten Solar stelt je in staat om te voldoen aan de steeds strenger wordende normen, tegemoet te komen aan de wensen van huurders en kopers om zelfvoorzienend te worden, en minder afhankelijk te zijn van schommelende energieprijzen.

Bij Tenten Solar zijn we toegewijd aan het ondersteunen van aannemers bij het bouwen van een duurzamere toekomst.

Bram Reukers

Neem vrijblijvend contact op met Bram. Of mail jouw vraag naar info@tentensolar.nl