Meerdere uitbreidingen

Door de jaren heen heeft de familie Jongenotter besloten om hun zonne-energiesysteem uit te breiden bij Tenten Solar. Dankzij de modulaire aard van de gekozen micro-omvormers was dit eenvoudig te realiseren. Hierdoor konden ze extra panelen plaatsen op verschillende dakvlakken en oriëntaties om schaduw te vermijden en de opbrengst te optimaliseren. Deze uitbreidingen hebben geleid tot een huidige jaarlijkse opbrengst van 5.700 kWh.

Informatieavond

Later heeft de eigenaar van de woning samen met zijn zoon een informatieavond van Tenten Solar bijgewoond. Deze avond gaf hen waardevolle inzichten en leidde ertoe dat zijn zoon ook klant bij Tenten Solar werd. Hij was zo overtuigd van de voordelen van zonne-energie dat hij besloot een Doe-het-zelf-pakket aan te schaffen en installeerde de zonnepanelen zelf op zijn eigen dak.

Tevredenheid en aanbevelingen

De familie Jongenotter is zeer tevreden over de service en kwaliteit die Tenten Solar biedt. Ze waarderen vooral de flexibiliteit en klantgerichtheid van het bedrijf, wat blijkt uit de vele aanbevelingen die ze doen. “De uitbreidingen zijn altijd soepel verlopen en de service is top. We raden Tenten Solar regelmatig aan bij vrienden en familie.”

Met dank aan de uitstekende service en kwaliteit van Tenten Solar, blijft de familie Jongenotter genieten van de voordelen van zonne-energie. Door hun zonnepanelensysteem uit te breiden, hebben ze hun energieopbrengst geoptimaliseerd en zijn ze klaar voor de toekomst.

Nick Elderhorst

Nick voorziet je graag van advies. Neem vrijblijvend contact op of mail jouw vraag naar info@tentensolar.nl