Bijzondere achtergrond

Afkomstig uit Zuid-Afrika, brengt Alan een bijzonder verhaal met zich mee. Na een tijdje ondernemer te zijn geweest in Londen, waar hij ervaring heeft opgedaan in zakelijke ontwikkeling en verkoop, vertrok hij naar New York om een wiskundediploma te behalen. Terug in Zuid-Afrika, gedurende de uitdagende periode van de pandemie, ontdekte Alan de essentiële rol van elektriciens en grote markt voor zonne-energie. “Door gebruik te maken van mijn wiskundeachtergrond leerde ik mezelf over de zonne-energie en had ik een tijdje mijn eigen bedrijf in de zonne-energiesector.”

Voorloper in energie

Alan koos ervoor om naar Nederland te komen vanwege zijn besef dat Nederland vooroploopt in zonne- en duurzame energietechnologie. Zijn zoektocht naar bedrijven die deze mentaliteit omarmden leidde hem uiteindelijk naar Tenten Solar. Deze keuze bleek juist, aangezien Tenten Solar zich staande hield in een markt waar veel kleine bedrijven hun deuren moesten sluiten.

Een stapje extra

Zijn rol als elektromonteur bij Tenten Solar omvat voornamelijk het oplossen van lastige elektrische problemen en zorgen voor een efficiënte en kwalitatieve installatie van zonnepanelen. Alan legt uit dat Tenten Solar haar medewerkers voorziet van alle benodigde tools en middelen om het werk uit te voeren: “Tenten Solar is bereid een stapje extra te zetten, om ervoor te zorgen dat ik en mijn collega’s het werk zo goed mogelijk kunnen doen.” Bovendien geeft Alan aan dat Tenten Solar ruimte biedt voor medewerkers om hun eigen ideeën en initiatieven te delen. “Ze investeren in mijn ontwikkeling als elektromonteur en geven veel erkenning voor het werk dat ik doe.”

Thuis voelen

De ondersteunende en deskundige teamdynamiek van Tenten Solar, gecombineerd met een informele en benaderbare werkcultuur, hebben Alan zich thuis doen voelen. Het verhaal van Alan illustreert de mogelijkheden. “Beschik je over elektrotechnische kennis en ben je bereid om jezelf te blijven ontwikkelen, dan zit je bij Tenten Solar goed”, verzekerd Alan.

Elektromonteur bij Tenten Solar

Lijkt de functie van elektromonteur ook wel wat voor jou? Ontdek of de rol van elektromonteur bij Tenten Solar ook iets voor jou is en wie weet start jij binnenkort jouw eigen avontuur in de wereld van elektriciteit en duurzame energie!

Wij ontmoeten je graag

Gaat dit over jou en lijkt het je wat om onderdeel te worden van ons team? Neem gerust contact op met Mariska Kruisselbrink (HR-adviseur) of loop eens binnen op één van onze vestigingen.
Je bent van harte welkom om vrijblijvend te verkennen of dit jouw ideale baan zou kunnen zijn.