Zonne-energie voor iedereen

Tenten Solar Zonnepanelen B.V. is in 2009 opgericht met als doel om duurzame energie voor iedereen beschikbaar te maken. Met onze kennis van zonne-energie en onze ervaring in het installeren van zonnepanelen zetten wij samen met onze klanten de stap naar een duurzamere wereld.
Door ons te focussen op kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn wij al decennialang dé specialist op het gebied van zonne-energie en zonnepanelen.

Nieuwe vestiging Tenten Solar Tilburg

Door de energietransitie (de overgang van stroom uit fossiele brandstoffen naar volledig groene energie) neemt de vraag naar zonnepanelen toe. Het team van specialisten in onze hoofdvestiging in Lichtenvoorde is daarom uitgebreid met 3 enthousiaste, ervaren adviseurs die vanuit onze nieuwe vestiging in Tilburg werken.

Hoe gaan we samen een zonnige toekomst tegemoet?

Geen enkel dak is hetzelfde, dus elke klus is maatwerk. Om te bepalen welke afmeting zonnepanelen je nodig hebt, komen we graag bij je langs.

Eerst het dak op
Zonnepanelen, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Maar welke passen het best bij jouw situatie? Dat komen we persoonlijk met je bespreken. Je stuurt ons het dak op en wij komen pas beneden als we een passend en eerlijk advies kunnen geven. Alles geheel vrijblijvend.

Wat is het plan?
Nadat wij de situatie op je dak hebben bekeken werken we dit voor je uit in een helder plan. Geen poespas of ellenlange lappen tekst; gewoon netjes uitgewerkt wat jij nodig hebt en wat de investering is. Bevalt ons aanbod je? Top, dan gaan we voor je aan de slag!

We gaan de klus klaren
Nadat de collega’s op kantoor alle voorbereidingen voor jouw opdracht hebben afgerond, kunnen onze ervaren installateurs het dak op. Na een dag hard werken liggen de panelen op je dak en kun je beginnen met het opwekken van duurzame energie.

Wat brengt dat nou op?
Nu de panelen geïnstalleerd zijn wil je graag weten hoeveel energie ze opwekken. Onderdeel van het zonnepanelensysteem is de omvormer, een kastje dat de opgewekte energie omzet in stroom. Je kunt het vermogen aflezen op het beeldscherm van de omvormer. Vaak kun je ook een app van de leverancier downloaden om de opbrengsten van je zonnepanelen bij te houden.

Je bent nog niet van ons af
Wij zijn er niet alleen voor advies en installatie. Ons serviceteam helpt je graag bij alle vragen die je hebt, ook ná de levering. Neem eenvoudig contact met ons op.

Twijfel je nog en wil je eerst zien welke projecten wij al gerealiseerd hebben? Klik hier voor een selectie.

Direct een offerte aanvragen? Dat kan!

Maak kennis met Team Tilburg:

Bo Seesing: +31 544 22 82 97

Willem Wüpping: +31 544 22 82 98

Jelmer Ligtlee: +31 544 22 82 99