Het bedrijf is opgericht in 1999 en heeft zich sinds 2009 volledig toegelegd op zonne-energie. Tenten Solar heeft als doel om duurzame energie voor iedereen beschikbaar te maken en heeft daarom ruime ervaring op verschillende markten. Het bedrijf adviseert zowel zakelijke klanten, agrarische ondernemers als particulieren over het gebruik van zonnepanelen. Het streven van Tenten Solar is om altijd de meest efficiënte, duurzame en kostenbesparende oplossing te bieden voor al hun klanten.

Tenten Solar staat bekend om hun betrouwbare en kwalitatieve service. Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd vanwege hun vakmanschap, laagdrempeligheid en het nakomen van afspraken. Dit zijn essentiële elementen in de bedrijfsvoering van Tenten Solar. Het bedrijf hecht waarde aan duurzaamheid en probeert deze waarden over te brengen op hun klanten.

De verhuizing naar Waalwijk is een belangrijke mijlpaal voor Tenten Solar. Het bedrijf heeft nu niet alleen een kantoor in Noord-Brabant, maar ook een bedrijfshal voor een magazijn. Dit biedt de mogelijkheid om de monteurs in de regio direct vanaf de vestiging te voorzien van installatiematerialen.

Informatieavond

Op 31 augustus organiseert Tenten Solar een informatieavond voor geïnteresseerden. Tijdens deze avond wordt uitgelegd hoe zonne-energie werkt, wat de voordelen ervan zijn en welke oplossingen Tenten Solar voor u kan bieden. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen en persoonlijk advies te krijgen van de specialisten van Tenten Solar. De informatieavond zal iedere laatste donderdag van de maand worden  herhaald.

Wilt u meer informatie over Tenten Solar, de verhuizing of de informatieavond op 31 augustus? Bezoek dan de website Tentensolar.nl of neem contact op met Tenten Solar via telefoonnummer 0544-228299 of stuur een e-mail naar info@tentensolar.nl.

Tenten Solar Waalwijk is gevestigd aan de Zinkerweg 11 in Waalwijk.