Open sollicitatie

Tim’s weg naar Tenten Solar begon met een open sollicitatie. Hij had al positieve verhalen over het bedrijf gehoord en besloot een kans te wagen. “Ik heb niet van tevoren op deze functie gesolliciteerd. Wat me aansprak, waren de zonnepanelen. Ik had al ervaring met de montage en vond dat altijd interessant. Maar wat me nog meer aantrok, waren de positieve verhalen over Tenten Solar, vooral op het gebied van collegialiteit en bedrijfscultuur. Dat was voor mij in eerste instantie belangrijker dan een specifieke functie, zolang deze maar een technisch en sociaal aspect heeft.”

Aanbestedingen en tenders

In de wereld van zonnepanelen is er een gestructureerd proces waarin opdrachtgevers de kans krijgen om offertes aan te vragen en zorgvuldig te kiezen welk bedrijf hun project zal uitvoeren. Tim en zijn collega’s zijn het aanspreekpunt voor opdrachtgevers, variërend van ziekenhuizen tot agrariërs, die hun projecten van zonnepanelen willen realiseren. “Wij zijn de aannemermarkt opgegaan met de expertise die we hebben opgedaan in de particuliere sector en de woningcorporaties. Daarom bouwen we nu complete woonwijken met dezelfde kwaliteit als bij een particulier.”

Achterhoekse mentaliteit

Tenten Solar werkt eraan om een positieve impact te hebben op de toekomst van duurzame energie. Tenten Solar gaat namelijk verder dan alleen het plaatsen van zonnepanelen; het streeft ernaar om systemen te bouwen die lang meegaan en de hoogste kwaliteit bieden. Tim legt uit: “Met de ‘Achterhoekse mentaliteit’ leveren we wat we beloven. De betrouwbaarheid en de toewijding aan kwaliteit is wat Tenten Solar onderscheidt van andere zonne-energiebedrijven.”

Een toekomst vol kansen

Als we het hebben over de toekomst van Tenten Solar, is Tim optimistisch over de groeipotentie van het bedrijf. Hij benadrukt de voortdurende uitbreiding naar nieuwe marktsegmenten, zoals ze nu ook al doen bij aannemers en woningcorporaties, als een veelbelovende stap voorwaarts. “Zolang wij voldoende aan blijven sluiten op specifieke markten, ligt er nog veel werkvooruitzicht.”

Teamwork

Wat Tim leuk vindt aan zijn functie is dat hij de communicatie tussen Tenten Solar, de adviseurs en de bedrijven is. Hij geniet van de afwisseling in zijn werk en waardeert de ondersteunende en collegiale sfeer op kantoor. “Tenten Solar staat open voor nieuwe ideeën en initiatieven van medewerkers, wat bijdraagt aan een positieve werkomgeving. We streven naar gezamenlijke doelen en ondersteunen elkaar om deze doelen te bereiken. Er heerst een positieve en behulpzame sfeer, waarbij collega’s elkaar te allen tijde bijstaan.”

Samenwerken met Tenten Solar

Wil je meer weten over hoe Tim en zijn collega’s jou kunnen helpen bij je zonne-energieproject, of wil je ook deel uitmaken van het team? Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe we samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst met zonne-energie.