Bij ons kan je, naast de beste producten, ook terecht voor goede en snelle service. Daarmee bedoelen wij dat we je van A tot Z helpen en altijd voor je klaarstaan, en dat zo snel mogelijk. Je kunt telefonisch, online en bij één van onze vestigingen terecht voor (aan)vragen of voor meer informatie. Wij nemen de tijd om jou van eerlijk advies te voorzien en helpen je graag verder.

Service thuis

Daarbij verlenen wij ook de beste service bij je thuis. Onze monteurs zijn ervaren vakmannen die netjes te werk gaan en geen rotzooi achterlaten. Ook zij denken met je mee waar dat kan en zijn er voor jouw vragen.

Onderhoud en service

Tenten Solar is voorzien van een complete service en onderhoudsafdeling. Onze collega’s staan altijd voor je klaar bij vragen of storingen. Door de energiecrisis zijn er veel nieuwe aanvragen, waardoor je soms wat langer moet wachten dan normaal. Maar maak je geen zorgen, bij ons kom je niet in een overbezet callcenter terecht. Wij doen er alles aan om jou zo snel mogelijk te helpen.

Ervaar je toch problemen?

Wij lossen deze graag voor je op. Maak gebruik van onze klantenservice. Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan? Ga dan naar de pagina werkwijze.