Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen in Bodegraven - Tenten Solar

Zonnepanelen in Bodegraven

Lagere energiekosten én schone energie uit een onuitputtelijke bron, dat wil toch iedereen? Tenten Solar kan dit voor jou regelen! Tenten Solar levert enkel de beste zonnepanelen, van hoogwaardige kwaliteit en met een lange levensduur, óók in Bodegraven. We helpen je van aanvraag tot installatie en alles wat daarna komt, zodat jij zo efficiënt mogelijk gebruik kunt maken van de zonnepanelen op jouw woning in en om Bodegraven.

Zonnepanelen

Voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen op je dak is een slimme keuze. Het is niet alleen financieel een verstandige keuze, maar het heeft nog veel meer voordelen:

  • Je bent onafhankelijk van energieleveranciers, waardoor fluctuerende prijzen verleden tijd zijn
  • Er komt geen CO2 vrij bij het opwekken van zonne-energie, plus er worden geen fossiele brandstoffen verbrand
  • De waarde van je huis stijgt
  • Gemiddeld heeft men na 7 jaar zijn/haar investering weer terugverdiend.
  • Onze zonnepanelen hebben een minimale levensduur van 25 jaar, wat betekent dat de investering zelfs 2 tot 3 keer terugverdient kan worden!

Zonnepanelen zijn een duurzame en daarmee milieuvriendelijke investering waar je nog lang plezier van kan hebben. Komt je uit Bodegraven en wil je ook gebruik maken van de voordelen van zonnepanelen? Dan kan Tenten Solar jou verder helpen.

MB Zonnepanelen

MB Zonnepanelen, dat in Bodegraven gevestigd is, gaat verder onder de naam Tenten Solar. Reeds een jaar geleden werd het bedrijf al onderdeel van de Tenten Solar Nederland B.V, een jaar waar beide partijen met tevredenheid op terugkijken. Daarom vinden ze de tijd rijp om nu ook de naamsverandering door te voeren en echt als één bedrijf verder te gaan. Voor meer informatie over de samenwerking tussen MB Zonnepanelen en Tenten Solar kunt u hier klikken.

Zonnepanelen op jouw dak in Bodegraven

Je hebt belangstelling in zonnepanelen, maar je weet niet waar je moet beginnen. Tenten Solar neemt je graag stap voor stap mee in het proces van aanvraag tot installatie, op de volgende wijze;

  • Het begint allemaal bij uw aanvraag voor zonnepanelen. Dat kan bij ons op verschillende manieren, namelijk telefonisch, online of breng een bezoek aan onze vestiging in Bodegraven.
  • Na een aanvraag is er altijd telefonisch contact en berekenen wij een offerte voor u. In de eerste offerte krijgt u een duidelijk overzicht met de mogelijkheden, waarna een bezoek op locatie in te plannen is om te kijken wat er technisch mogelijk is.
  • Na een nieuwe offerte op maat zullen onze monteurs aan de slag gaan en de zonnepanelen bij u plaatsen. Het opwekken kan beginnen!

Daarnaast beschikken wij ook over speciale software, waarmee wij luchtfoto’s kunnen bekijken van jouw woning in of om Bodegraven. Zo kunnen wij dus eenvoudig informatie vergaren en komen wij altijd beslagen ten ijs. Dit helpt ons tevens om onze diensten te verbeteren, bijvoorbeeld bij het opstellen van een voor jou op maat gemaakte offerte.

Zonnepanelen aanschaffen in Bodegraven

Ben je inmiddels overtuigd en wil je ook zonnepanelen aanschaffen in Bodegraven? Dan staan wij van Tenten Solar Zonnepanelen natuurlijk klaar om je hierbij te helpen! Bekijk onze referenties voor een realistisch beeld van onze projecten. Wanneer je meer informatie wilt, kun je geheel vrijblijvend en te allen tijde contact met ons opnemen, maar meteen een offerte aanvragen is natuurlijk ook mogelijk!