Tenten Solar

Tenten Solar staat bekend als de specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie. Het van oorsprong installatietechnische bedrijf is opgericht in 1999, en heeft zich vanaf 2009 volledig toegespitst op zonne-energie.

Waarom samen

Omdat zowel MB Zonnepanelen als Tenten Solar hun installaties en diensten met een lokaal en persoonlijk karakter leveren, vormen wij gezamenlijk een ware eenheid. Daarnaast hebben beide bedrijven een vergelijkbare groei en ontwikkeling doorgemaakt, waardoor een mooie samenwerking is ontstaan voor de toekomst. Op deze manier kunnen we voortaan intensief optrekken op het gebied van branding, inkoop, administratie, werving & selectie, marketing, beurzen en informatieavonden.

Hoe gaan we verder

De lokale en regionale signatuur van MB Zonnepanelen B.V., de contacten met onze klanten, de lopende offertes en de afgegeven garanties blijven we gestand doen onder de naam van Tenten Solar.

Kortom, we blijven doen wat we altijd al deden, met hetzelfde team en dezelfde services, maar dan onder een nieuwe frisse vlag.

Voor kwalitatief sterke en hoogwaardige PV-installaties en uitstekende service- en nazorggaranteis kunt u dus als vanouds bij ons terecht op één van onze locaties in Lichtenvoorde, Bodegraven en Tilburg.

Meer weten over hoe wij te werk gaan? Klik dan hier.