Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Den Bosch - Tenten Solar

Zonnepanelen Den Bosch

Heb je interesse in het plaatsen van zonnepanelen op jouw woning, tuinhuisje of bedrijfspand? Tenten Solar is dé specialist op het gebied van zonne-energie!

Waarom zonnepanelen plaatsen in Den Bosch?

Het plaatsen van zonnepanelen wordt in heel Noord-Brabant steeds populairder. Duurzaamheid wordt natuurlijk belangrijker en ook in de hoofdstad Den Bosch kan je er niet meer om heen. Veel inwoners zien tegenwoordig de voordelen van zonnepanelen in. Meer dan 2 miljoen huishoudens hebben in Nederland al geïnvesteerd in zonnepanelen waarmee zij maandelijks vele kosten besparen.

Wat zijn deze voordelen dan?

Nu vraag je jezelf vast af, wat deze voordelen zijn. Het aanschaffen van zonnepanelen brengt meerdere voordelen met zich mee. Als eerste werk je natuurlijk mee aan een beter milieu. Met zonnepanelen wordt jouw eigen groene stroom opgewekt en kan het ook direct zelf gebruikt worden, ideaal.

Daarnaast zijn zonnepanelen ook voor het financiële gedeelte een groot voordeel. De energierekening wordt verlaagd omdat jij jouw eigen groene stroom opwekt. Daarnaast kan de btw voor de aanschaf- en installatiekosten van zonnepanelen teruggevraagd worden. Als laatste ligt de terugverdientijd van zonnepanelen tegenwoordig tussen de 5 en 9 jaar waarmee er een hoog rendement van ongeveer 15% tot 22% behaald wordt. Kortom, genoeg redenen om zonnepanelen in Den Bosch aan te schaffen.

Hoe gemakkelijk gaat het leggen van zonnepanelen?

Heel gemakkelijk! Tenten Solar heeft een gemakkelijke werkwijze en ontzorgd jou als klant helemaal. Het begint met de aanvraag voor zonnepanelen. Dit kan telefonisch, online of via een bezoek bij één van de vestigingen. Daarna volgt er telefonisch contact waarin de mogelijkheden worden besproken en er een rendementsberekening wordt gemaakt. Zo ben jij als klant goed voorbereid voor de afspraak. Na de telefonische afspraak volgt de eerste offerte waarin de volgende punten duidelijk worden:

  • Hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen;
  • Wat de behoefte is;
  • Een beeld wan jouw dak met zonnepanelen;
  • Wat de mogelijkheden zijn met verschillende panelen en diverse opties.

Ben je enthousiast over deze eerste offerte? Dan komt de adviseur langs op de locatie om jou van eerlijk advies te voorzien. Daarna volgt er een offerte op maat en komen de installateurs de zonnepanelen plaatsen. Vervolgens kan het opwekken van de energie beginnen, wordt de opbrengst gecontroleerd en wordt het financiële stuk geregeld.

Wil jij je steentje bijdragen aan een duurzamer milieu en tegelijkertijd genieten van financiële voordelen? Neem dan contact met ons op.