Btw-afschaffing

Commerciële Economie

In het derde jaar van zijn studie Commerciële Economie doorliep hij een meewerkstage bij Tenten Solar. “Mijn passie ligt bij de Sales. Bij Tenten Solar werd ik direct ingezet en behandeld als een volwaardige collega op de verkoopafdeling.” HR-adviseur Mariska Kruisselbrink legt uit: “We geven nieuwe collega’s en stagiaires veel vertrouwen. In welke functie dan ook. Er wordt zelfstandigheid gevraagd, hierdoor leert een individu snel. Heb je vragen dan word je geholpen. Ook bieden we trainingen en cursussen aan. We zetten echt in op persoonlijke ontwikkeling.”

Meedenken

Willem gaat verder: “De werkgever denkt met je persoonlijke situatie mee. Na mijn stage kon ik blijven, maar ik moest ook mijn afstudeerstage te volgen. Tenten Solar heeft me begeleid naar een afstudeerbedrijf en in overleg kon ik zo veel als ik wilde werken bij Tenten Solar. Na mijn afstuderen ben ik fulltime aan de slag gegaan.”

Toekomstperspectief

Als verkoopmedewerker adviseert Willem voornamelijk bij particuliere projecten. Inmiddels wordt hij ook betrokken bij agrarische projecten en gaat regelmatig op locatie voor een schouw. “Zo kan ik me steeds verder ontwikkelen. Het bedrijf groeit en er is een zeer goed toekomstperspectief. Er is hier nog veel groeipotentie voor mij. En voor mij niet alleen.”

Vragen aan Willem?

Dan kun je hem mailen via wwekking@tentensolar.nl.

Wij ontmoeten je graag

Lijkt het je wat om onderdeel te worden van ons team? Neem gerust contact op met Mariska Kruisselbrink (HR-adviseur) of loop eens binnen op één van onze vestigingen.
Je bent van harte welkom om vrijblijvend te verkennen of dit jouw ideale baan zou kunnen zijn.