Kennismaken

Toen Bjorn zijn opleiding tot facilitair leidinggevende had afgerond, wist hij nog niet goed wat voor baan er bij hem paste. ‘Ik wist eigenlijk gewoon niet goed wat ik wilde. Via via hoorde ik over Young Potentials. Isabel en ik kwamen met elkaar in contact via LinkedIn. Daarna hebben we bij haar op kantoor kennisgemaakt. Dat was heel ontspannen, in een soort huiskamer.’  

Bevestiging en nieuwe inzichten

Na het kennismakingsgesprek vulde Bjorn een aantal testen in. Over zijn motivatie en wat voor beroepen daarbij passen. ‘De resultaten bevestigden deels wat ik al wist, zoals dat ik erg van samenwerken hou. Maar ik kwam ook tot nieuwe inzichten. Isabel gaf bijvoorbeeld aan dat ik best een salespersoon ben. Daar had ik zelf nooit aan gedacht. En dat terwijl ik al jaren in de horeca en bij evenementen werk. Al met al zorgde het voor veel herkenning.’ 

Salderingsregeling

Van vacature naar baan

Isabel en Bjorn zochten vervolgens naar vacatures die goed bij Bjorn zouden passen. ‘Isabel stuurde vacatures naar mij door en ik checkte of het iets voor mij was.’ Op een gegeven moment kwam een prachtige vacature voorbij bij Tenten Solar in Bodegraven. ‘Isabel heeft toen nagevraagd of ik deze vacature niet bij de vestiging in Lichtenvoorde kan vervullen. En dat was mogelijk.’ Binnen een week na de intake had Bjorn de baan die helemaal bij hem past.  

Helemaal op de juiste plek

Bjorn werkt in een fijn team met collega’s die allemaal hard willen werken om samen mooie resultaten te behalen. Ook de verantwoordelijkheid die bij zijn functie komt kijken past goed bij Bjorn. ‘Ik zorg ervoor dat werkzaamheden voor het plaatsen van zonnepanelen verricht kunnen worden. En dat materiaal op transport wordt gezet. Ik heb veel contact met bewoners. Gaaf als de zonnepanelen dan op de daken liggen en ik weet hoe ik daaraan heb bijgedragen.’

Past deze functie ook bij jou? Op de afdeling woningcorporaties hebben we ruimte voor een projectcoördinator.

Wij ontmoeten je graag

Lijkt het je wat om onderdeel te worden van ons team? Neem gerust contact op met Mariska Kruisselbrink (HR-adviseur) of loop eens binnen op één van onze vestigingen.
Je bent van harte welkom om vrijblijvend te verkennen of dit jouw ideale baan zou kunnen zijn.