Een aangename werkomgeving

Bij Tenten Solar is werken meer dan alleen je baan. Elke dag bij ons is uniek, met ruimte voor hard werken en momenten van plezier. Wat ons onderscheidt, is de sfeer van gelijkheid en samenwerking. Hier is iedereen gelijk, ongeacht hun functie. Bij ons heerst een cultuur waarin iedereen wordt aangemoedigd om bij te dragen en ideeën te delen. We hebben een gezamenlijk doel en daar werken we met z’n allen aan. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging en organiseren we regelmatig evenementen zoals zomer- en kerst- en vrijdagmiddagborrels. Ook bestellen we regelmatig wat lekkers voor bij de lunch!

Ontwikkeling en groeikansen

Wij geloven in de groei van onze medewerkers. We moedigen iedereen aan om hun potentieel te benutten en zo te groeien binnen ons bedrijf. Of je nu begint bij ons of al bij ons werkt, we bieden voortdurende kansen voor ontwikkeling. Als je de drive hebt om jezelf te ontwikkelen en kansen binnen ons bedrijf ziet, dan zijn deze bespreekbaar. De mogelijkheden om opleidingen en trainingen te volgen om je vaardigheden te verbeteren zijn er altijd.

Waar zijn we naar op zoek?

Bij Tenten Solar zijn we op zoek naar mensen met de juiste mentaliteit. We waarderen toewijding, nuchterheid en de bereidheid om samen te werken. We hebben een sterke behoefte aan mensen met technische kennis, met name voor functies in de buitendienst. Onze technische teams werken aan diverse projecten, variërend van particuliere installaties tot grootschalige projecten. Of het nu gaat om het aansluiten van zonnepanelen bij particulieren, het werken aan installaties voor woningcorporaties of grootschalige projecten, elke dag biedt nieuwe uitdagingen en kansen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Als elektrotechnicus bij Tenten Solar ben je de spil in de installatie en het onderhoud van zonne-energiesystemen.

Een sociale elektrotechnische rol

Onze elektrotechnici hebben niet alleen een diepgaande technische kennis, maar ook uitstekende sociale vaardigheden. Je zult rechtstreeks contact hebben met klanten en hen wegwijs maken bij het gebruik van hun zonne-energiesystemen. Het sociale aspect van deze rol is wat het zo boeiend maakt. Je komt bij verschillende mensen over de vloer, wat vereist dat je geduldig, communicatief en servicegericht bent. Je zult vragen beantwoorden, problemen oplossen en klanten helpen om het meeste uit hun zonne-energiesystemen te halen. Jouw rol is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat onze projecten soepel verlopen en onze klanten tevreden zijn.

Een laagdrempelige aanpak

Bij Tenten Solar geloven we in een laagdrempelig sollicitatieproces. Geïnteresseerden kunnen eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail. We willen graag persoonlijk met je kennismaken, omdat we geloven dat een gezamenlijke klik essentieel is. Het eerste contact is vaak met de HR-adviseur manager. De kennismaking is met de leidinggevende en collega’s van de afdeling. We moedigen open communicatie aan en hechten veel waarde aan een goed team.

Word lid van ons team!

Tenten Solar is een aantrekkelijke werkgever waar je de mogelijkheid hebt om bij te dragen, te groeien en waar je gewaardeerd wordt. Als je op zoek bent naar een bedrijf in Bodegraven, Lichtenvoorde of Waalwijk waar je kunt groeien, samenwerken en plezier hebben in wat je doet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Als je de juiste mentaliteit en passie hebt voor elektrotechniek, heten we je van harte welkom bij Tenten Solar!Wij ontmoeten je graag

Lijkt het je wat om onderdeel te worden van ons team? Neem gerust contact op met Mariska Kruisselbrink (HR-adviseur) of loop eens binnen op één van onze vestigingen.
Je bent van harte welkom om vrijblijvend te verkennen of dit jouw ideale baan zou kunnen zijn.