Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Zutphen - Tenten Solar

Zonnepanelen Zutphen

Ben je op zoek naar zonnepanelen in Zutphen? Dan ben je bij Tenten Solar aan het juiste adres! Of je nou voor onze topkwaliteit zonnepanelen gaat, op zoek bent naar de beste service of eerlijk advies; Tenten Solar is dé specialist op het gebied van zonne-energie.

Zonnepanelen op mijn woning in Zutphen

Ben je er al een tijdje over aan het denken om zonnepanelen te nemen, maar weet je niet waar je het beste terecht kunt? Op slechts ruim een half uur rijden van Zutphen ligt onze vestiging Tenten Solar in Lichtenvoorde. Tenten Solar is een groothandel, leverancier en installateur van zonnepanelen. Met zonnepanelen van Tenten Solar kies je voor hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Bovendien doen we er bij Tenten Solar alles aan om je zo goed mogelijk te informeren over je investering in zonnepanelen.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

Zonnepanelen op je dak is een goed idee. Met zonnepanelen wek je namelijk je eigen groene stroom op, waardoor je de CO2-uitstoot van jouw huishouden verkleint en daarmee dus een bijdrage levert aan een beter milieu. Daarnaast zijn zonnepanelen ook voordelig voor je portemonnee. In eerste instantie vergen zonnepanelen een investering, maar met een terugverdientijd van gemiddeld 7 jaar en een minimale levensduur van 25 jaar, profiteert je dus 18 jaar van gratis stroom. Al met al zijn zonnepanelen dus een duurzame en slimme keuze!

Kom je uit Zutphen en wil je ook voordeel halen uit zonnepanelen? Klop dan aan bij Tenten Solar!

Hoe gaan wij te werk?

Bij Tenten Solar doen wij er alles aan om onze klanten van de beste en de snelste service te voorzien. Wij nemen de tijd om jou van eerlijk advies te voorzien en helpen je graag verder. Na een aanvraag voor zonnepanelen is er altijd telefonisch contact. In het telefoongesprek brengen we samen in beeld wat de mogelijkheden zijn en maken wij aan de hand daarvan een eerste offerte. Enthousiast geworden? Het is nu mogelijk om een afspraak op locatie in te plannen om te kijken wat er technisch mogelijk is. De eerste offerte wordt dan uitgewerkt in een maatofferte en deze zal na jouw akkoord worden doorgezet naar onze werkvoorbereiders. Nu begint het echte werk: de zonnepanelen worden door onze kundige monteurs op jouw dak geplaatst. Het opwekken kan beginnen!

Maar ook na het plaatsen blijven wij onze service verlenen. We helpen je met het checken van de opbrengst en zorgen ervoor dat jij geen omkijk meer hebt naar de zonnepanelen.

Zonnepanelen aanschaffen in Zutphen

Ben je enthousiast geworden of zou je wel meer willen weten over het aanschaffen van zonnepanelen in Zutphen? Neem dan hier geheel vrijblijvend contact met ons op, of kom langs bij een van onze vestigingen in Lichtenvoorde, Bodegraven of Tilburg. Wij helpen je graag verder.