Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen in Doetinchem - Tenten Solar

Zonnepanelen in Doetinchem

Gebruik maken van een schone en onuitputtelijke energiebron tegen een lage prijs, wie wil dat nou niet? Dat kan, met zonnepanelen van Tenten Solar! Woon jij in Doetinchem en wil je zonnepanelen aanschaffen? Dan ben je bij Tenten Solar Zonnepanelen aan het goede adres. We denken met je mee en zorgen ervoor dat je in Doetinchem zo efficiënt mogelijk gebruik kunt maken van de zonnepanelen op jouw dak.

De voordelen van zonnepanelen

Naast dat zonnepanelen goed zijn voor het milieu zijn er nog een aantal andere voordelen, namelijk:

  • Je verlaagt de energierekening;
  • Met zonnepanelen ben je niet meer afhankelijk van de fluctuerende prijs van de energieleverancier;
  • De waarde van je woning stijgt;
  • Een investering in zonnepanelen wordt na gemiddeld 7 jaar weer terugverdiend. Met een minimale levensduur van 25 jaar, wat betekent dat de investering zelfs 2 tot 3 keer terugverdient kan worden! En wist je dat een investering in zonnepanelen tegenwoordig zelfs meer rendement oplevert dan geld op je spaarrekening? Zonnepanelen zijn vergelijkbaar met een rente van 6% op een spaarrekening. Kortom, een goede investering dus!

Zonnepanelen op jouw dak in Doetinchem

Wij beschikken over speciale software, waarmee we luchtfoto’s kunnen bekijken van jouw woning in Doetinchem. Zo zien we snel wat de mogelijkheden voor zonnepanelen op jouw dak zijn. We bekijken o.a.:

  • De richting van het dak;
  • De afmetingen van het dak;
  • Eventuele schaduw objecten.

Door middel van deze tool kunnen wij dus eenvoudiger informatie vergaren, verstrekken, en gebruiken om onze diensten te verbeteren, zoals bijvoorbeeld bij het aanbieden van een op maat gemaakte offerte.

Zonnepanelen in Doetinchem van Tenten Solar

Zonnepanelen aanschaffen in Doetinchem

Ben je overtuigd geraakt en wil je zonnepanelen aanschaffen in Doetinchem? Dan staan wij van Tenten Solar Zonnepanelen graag voor je klaar! Bekijk onze referenties voor een impressie van onze projecten. Wanneer je meer informatie wilt, kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, maar direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!