Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Elektromonteur zakelijk - Tenten Solar

Lijkt het jou heerlijk om:

  • Je eigen toko te draaien met de zekerheid van een vast contract?
  • De volledige installateur te zijn die alles mag doen?
  • Je eigen gang te gaan met jouw kennis, inzicht en ideeën?
  • Op pad te gaan naar bijzondere locaties?
  • Je eigen (zelf ingerichte) nieuwe bus uit te kiezen?

Vol energie je elektrotechnische kennis bij onze projecten toepassen?

Als Elektromonteur zakelijk bij Tenten Solar ga je dagelijks op pad met je (zelf ingerichte) bus. Waarbij je de elektrotechnische kant van complete zonnestroominstallaties realiseert. De projecten duren van 3 dagen tot 2 weken. Hierdoor kom je in een korte tijd op veel verschillende bijzondere locaties in het levendige bedrijfsleven van onze opdrachtgevers.

Verantwoordelijkheid als installaterur:

Je wordt gezien als volledig installateur doordat je de installaties van A tot Z helemaal zelf uitvoert. Dus wil je veel verantwoordelijkheid waar er ruimte is voor jouw ideeën?

Jij realiseert projecten door heel Nederland. De ene week ben je bij een fabriekshal en plaats je een nieuwe hoofdverdeler. De andere week maak je bij een bedrijfspand een aansluiting van 630 kVA op een compleet nieuw trafostation of sluit je een compleet zonnepark aan. Om de toekomstige generaties de kneepjes van het vak te leren, neem je af en toe ook een leerling monteur mee op pad.

Hoe gaaf is het om aan het einde van je werkdag je gemaakte resultaat te kunnen zien!

Vind jij dit ook mooi en gaan jouw technische handen hier ook van kriebelen? Kom dan gerust eens bij ons langs voor meer informatie of klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in, dan bellen wij je om er meer over te vertellen!