Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zonnepanelen Moordrecht - Tenten Solar

Zonnepanelen Moordrecht

Je ziet ze steeds meer; zonnepanelen op woningen en bedrijfspanden. Ben je ook benieuwd of zonnepanelen een goede investering voor jou kunnen zijn? Tenten Solar helpt je graag met deskundig en vrijblijvend advies.

Doe hier alvast wat inspiratie op bij onze projecten.

Waarom zijn zonnepanelen een goede investering?

Het grootste voordeel van zonnepanelen is dat het jouw energiekosten verlaagt. Je wekt immers zelf je energie op en hoeft dit niet meer of minder in te kopen bij de energieleverancier.

Maar zonnepanelen hebben nog meer voordelen:

 • De waarde van jouw woning stijgt wanneer je er zonnepanelen op plaatst. Bovendien krijgt de woning een beter energielabel bij het plaatsen van zonnepanelen. Voor eventuele kopers is dit erg aantrekkelijk.
 • Zonne-energie is groene stroom, hiermee draag je dus bij aan een beter milieu.
 • Zonnepanelen gaan tot wel 25 jaar mee, na vijf tot tien jaar heb je jouw investering terugverdient. Daarna heb je dus nog lang de tijd om te genieten van jouw investering.

Hoe schaf ik zonnepanelen aan in Moordrecht bij Tenten Solar?

Het aanschaffen van zonnepanelen gaat bij Tenten Solar al in enkele stappen.

 1. Allereerst doe je een aanvraag bij ons. Dat kan telefonisch of online via de website. Maar je kunt ook bij ons binnen komen lopen bij één van onze vestigingen, bijvoorbeeld in Bodegraven.
 2. Hierna nemen we telefonisch contact met je op. Tijdens dit gesprek maken we een eerste offerte voor je. Hierdoor weet je snel welke mogelijkheden er zijn.
 3. Vervolgens komen we bij je langs. Tijdens de schouw op locatie bekijken we wat er technisch mogelijk is. Hierbij kijken we naar het dak of de andere plek waar de zonnepanelen komen te liggen. Ook nemen we een kijkje in de meterkast.
 4. Je krijgt van ons een offerte op maat. Ga je akkoord? Dan plannen we samen een dag om de zonnepanelen en benodigdheden te komen installeren.
 5. Na installatie kan het opwekken van zonne-energie beginnen. Via een app houd je simpel bij wat de zonnepanelen opleveren.

Zonnepanelen als bedrijf aanschaffen

Zakelijk gezien zijn zonnepanelen ook erg interessant. De toeleveringsketen van fossiele brandstoffen biedt nou eenmaal niet meer de betrouwbaarheid en stabiliteit die nodig is voor de bedrijfscontinuïteit.

Tenten Solar is werkzaam in verschillende branches:

 • Woningcorporaties
 • Agrarische sector
 • MKB
 • Zonneparken
 • Overheid
 • Zorg en onderwijs

Zelf zonnepanelen installeren met onze complete sets

Tenten Solar levert ook complete sets zonnepanelen en toebehoren. Echt voor de handige Harry’s of wanneer je een eigen installateur hebt. De complete sets bevatten natuurlijk zonnepanelen maar ook een omvormer, een onderconstructie en eventuele monitoring.