Beperken van enige overlast

Doordat er gewerkt werd op schoolgebouwen waar de dagelijkse gang van zaken gewoon doorging, is er veel aandacht besteed aan het minimaliseren van de overlast voor de gebruikers van de gebouwen. Om onze werkzaamheden zichtbaar te maken voor de gebruikers van de gebouwen, is er een mooie timelapse video van de werkzaamheden op de Onderwijsboulevard te Den Bosch gemaakt. Omdat de draagkracht van de daken veel aandacht behoeft, heeft Tenten Solar ervoor gekozen te werken met een gekoppelde ValkPro+ onderconstructie, waardoor de dakbelasting per vierkante meter tot een minimum is beperkt.

Zonnepanelen voor medewerkers, leerlingen en ouders

Naast het aanbrengen van de zonnepanelen op de schoolgebouwen is Avans een PV-privé project gestart voor al haar medewerkers, leerlingen én ouders van leerlingen. Zij profiteren zowel van een kwalitatieve aanbieding die door een externe adviseur van Avans is getoetst, als van een scherpe collectiviteitsprijs voor deze geleverde kwaliteit.

Laten we samenwerken

Want (cliché-waarschuwing).. samen komen we verder. Vertel ons meer over je plannen, dan maken we er een gedeelde missie van.